arkadaşalr ben bu gün öss sınavında görevliydim ve eve geldim uyudum..okudum sayfaları hamiş haberi yok..burcummm senin haberin gelir inşallah...bu arada adet olanlarda bi karamsarlık sezdim...evet aslında haklısınız kk takıldıkça insan hamilelikten başka bi şey düşünmüyo.ama hepimiz hamile kalıcağız bi gün stres yapmayıp paylaşımda bulabilirsiniz...heralde biraz umutlar önümüzdeki aya kaldı diye böyle oldunuz..ama pes etmek yok bizlerde diğer ayda tuttururuz....
slm kıslar bende yeni geldim aranıza.4 ay önce bende bebeğimi kaybettim.bebeğim 10 gün yaşadı 10 gün yoğum bakımdaydı.32 haftalık doğum yapmıştım.dandy wolker hastalığından kaybettik.karnımda demişlerdi rahatsızlığını ama ben aldırmadım.bende bu ay korunmayı bırakıyorum.allahım inş hayırlısıyla sağlıklı bebeişler versin hepimize
arkadaşlar ben adet oldum ve malesef nisan ayında çift çizgiyi göremicem listeden çıkarabilirsiniz beni umarım mayıs aynına
ben çıkıyorum. canım feci kek çekti. gidip yapıcam
ii akşamlar kızlar ben hala adet olmadım yarın test yapıcam hayırlısı olsun
arkadaslar birsey soracagim, bu asilama ne oluyor? Yumurtlama olsun diye bir igne mi?
burcuuuu çok dayandın yap şu testi bi zararı olmaz varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?