Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhb hnmlr.bu kürtajımdan sonraki 4.adetim ama çok az geliyor 2 gündür ancak kağıtla sildiğimde görüyorum kırmızıları.hiç böle olmazdı.bu 2.denememiz geçen ay olmadı.acaba üstünemi görüyorum anlayamadım.ama hamişlik belirtiside yok pek.sadece çok hafif midem bulanıyor belkide psikolojik.göğüslerim falan acımıyo.yardım edermisiniz off
mrhb hnmlr.bu kürtajımdan sonraki 4.adetim ama çok az geliyor 2 gündür ancak kağıtla sildiğimde görüyorum kırmızıları.hiç böle olmazdı.bu 2.denememiz geçen ay olmadı.acaba üstünemi görüyorum anlayamadım.ama hamişlik belirtiside yok pek.sadece çok hafif midem bulanıyor belkide psikolojik.göğüslerim falan acımıyo.yardım edermisiniz off
tşklr kızlar.inşallah hamişimdir.hayırlısı bakalım.birkaç gün daha bekleyeyim ne olacak
bence bekleme idrarda çıkmaya bilir ama kanda çıkar gerekli hapları alman lazım
hap demişsin canım anlayamadım.zaten folik asit kullanıyorum.ilk hamileliğimdede 3 ay önceden başlamıştım ama...
kızlar durun beni iyice umutlandırmayın.belkide adetim yarın çoğalabilir bilmiyorum kendimi şimdiden kaptırmak istemiyorum.annelik çok güzel bi duygu evet canım.gerçi ben sadece 3 ay taşıyabildim ilk bebişimi.kalbi durduğu için alındı 4 ay önce.haziran annelerindeydim ama kısmet işte.Rabbim isteyen herkese tez zamanda kavuştursun bebeşini .kimseye aratmasın inşallah...
canım başın sağolsun.Allah sabr versin .seninki daha zor bi durum tabii.verende Allah alanda .ne diyebiliriz.inşallah 2.meleklerimizi sağlıkla ve hayırla kucağımza alıp ve onları büyütmeyi nasip eder Rabbim.yarını da bekleyeceğim canım bakalım ne olacak ona göre test yaparı.hayırlısı bakalım
canım allah ne verirse hayırlısını versin ben 8 aylık doğum yaptım kızım sadece 3 gün yaşayabildi bütün umutlar hayeller yıkıldı
sinannuray arkadaşım bebeğine üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın...yine versin sağlıklı sıhatli bir evlat