evet bende umutluyum yani ben olmasam bile bikaç tane bebiş haberi alıcaz gibi geliyo,ben yumurtlama günüm geçmesine rağmen çalışmalara devam ediyorum :) ne olur ne olmaz. buarada bişey sorucam belki fikriniz vardır benim 25inde yumurtlama günüm bitiyo diye hesaplamıştık zaten oara 4-5 gün çok akıntım oldu,dün hiç akıntım yoktu zaten ama dün eşimle yine çocuk çalışması yaptık bugün sabah akıntım vardı yada o akıntı değilde spermlermi oluyo anlamadım.canım senin o yapacağın kür ne işe yarıyo,benimde kanım düşüktü dr ilaç verdi bende pekmez içiyorum üzüm falan takviye olarak,herşey bebişler için
çok teşekkür ediyorum ilk denememiz evet adetime 6 gün var ama çok merak ediyorum şimdi test yapsam yanlış olma olasılığıda var mı tecrübelerinizden yararlanmak isterim
Beklenen adet tarihim nisan 30 canım.Belki bir kaç gün daha uzun sürer mayısa mı kayıyor acaba dersiniz?
denizim16 teşekkür ederim. düşükten sonra dinlendim zaten eşimden de ayrıydım farklı ilde öğretmenlik yaptığım için. ilk denemeyi yaptık fakat fitil kullandığım için birkaç günle yumurtlamayı kaçırdık sanırım:) bu ay kısmetse 31 marta bekliyorum reglin ilk gününü. perşembe kanda beta hcg yaptırdım[önceki gebelikte haberim olmadığı için antifungal ilaç kullanmıştım, çiğköfte yemiştim, ip bile atlamıştım :)] dikkat edeyim diye 3 marttı reglin ilk günü sonuç= 0.1hayırlısı bu aya İnşallah
bize de şu kürleri anlatabilir misin? Şifa olsun hepimize. Ayrıca başka bir topikde sperm artırmak için keçiboynuzu pekmezinden bahsediyo bilginiz var mı bazı yerlerde de keçi boynuzu diyor hangisi daha etkili acaba?
deniz1958 sanırım 2 nisanı bekliyosun yoksa 3mü öyle eklicem seni.
27 yaşındayım cnm benim 2. üniversite. 8ay önce evlendik işte ozaman 3 bitmişti.şimdi 4teyim son 2 ay kaldı okulun bitmesine çocuk yapalım dedik artık kısmetse sonrada iş hayatına atılırım falan inşallah herkesin gönlüne göre olur,seninde ilk çocuğun demi denizim16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?