Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesee selaamm,şimdi ben bugün çok fena gaza geldim bizim evin yanındaki polikliniğe gittim saat tam 12ydi ama öğlen arasına girmişler bende sıra aldım eve döndüm 1.30da gittim tekrar dr a dedimki halbuki yok öle bişey benim 2 gün adetim geçti kan testi istiyorum dedim tamam dedi ama 12de yolluyoruz biz testleri sen kaçırdın yarın sabah olursun artık dedi tamam dedim sonra ama ben sana idrar yazayım madem dedi hemen alırsın sonucu dedi yalnız idrarda 2-3gün geçsede hemen çıkmayabiliyo biz yarın kesin öğreniriz bugünde belki idrarda öğreniriz belli olmaz dedi,benimde adetim 2gün geçmedi hatta 1 gün var daha ve idrarı verdim laboratta sonucuna baktı işte valla belirsiz ama + baskın yani hamile gibisin dedi,yarın kan testinde netleştirelim dedi,sanırım bebek geliyorrr :))
çok teşekkür ederim cnm çok saol,inşallah allah her isteyene versin herkesin gönlüne göre versin,daha tam inanamıyorum ama heralde yavaş yavaş idrak edicem
herkesee selaamm,şimdi ben bugün çok fena gaza geldim bizim evin yanındaki polikliniğe gittim saat tam 12ydi ama öğlen arasına girmişler bende sıra aldım eve döndüm 1.30da gittim tekrar dr a dedimki halbuki yok öle bişey benim 2 gün adetim geçti kan testi istiyorum dedim tamam dedi ama 12de yolluyoruz biz testleri sen kaçırdın yarın sabah olursun artık dedi tamam dedim sonra ama ben sana idrar yazayım madem dedi hemen alırsın sonucu dedi yalnız idrarda 2-3gün geçsede hemen çıkmayabiliyo biz yarın kesin öğreniriz bugünde belki idrarda öğreniriz belli olmaz dedi,benimde adetim 2gün geçmedi hatta 1 gün var daha ve idrarı verdim laboratta sonucuna baktı işte valla belirsiz ama + baskın yani hamile gibisin dedi,yarın kan testinde netleştirelim dedi,sanırım bebek geliyorrr :))
canım hadi hayırlı olsun inşallahh:)
ayy böle çok zor tuttum kendimi ağlamamak için nedense öyle oluverdim birden,eşimede telde söyledim o biliyordu gitçeğimi oda çook sevindi,yarın netleşcek gerçi ama laborantta + olma ihtimali yüksek baya dedi ama idrara daha geç geldiği için belirsiz dedi bide benim daha 1 gün daha varya ondan
bana da bak , ben de istiyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın buda sepetim :)))
Eki Görüntüle 41001
Eki Görüntüle 41002
Eki Görüntüle 41003
Eki Görüntüle 41004
ama bebiş yok