Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu topikten bakarak yap dasiypath le aynı yapılışıya kzılar bende şu dasiypathden çok gzüel bi ticker yaptım ama kabul etmiyo istenilen formatta değil diyo . lulu nasıl yaptın kız sen.
Çok süper oldu inşallah bebişimizi de koyarız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yaptım yaptımmm oleyyyyyy. GÜzel oldu dİmİ.. Lulucum thanks so much
evet cnm muayeneden anladı hormon testide yaptırdı ona bakarken bir sorun görünmüyor dedi pkolusun dediği zmnda bu hamileliğe engel değil doğal olarakta kalabilirsin 6 ayda olmazsa tedavi yaparız dedi.
birde ben ilk kanamamdan bu yana pekte saymamıştım günleri belirtilerim olurdu anlardım olcağımı son iki senedir gün sayıyorum adetlerim düzensiz 30 ile 40 gün arasında değişiyor ama 40 a nadiren kayiyor ortalama 35 günde oluyor..böyle işte...bnm adet öncsi ağrışarım bu kadar olmazdı ama geçen ayda böyle çok ağrı yaşadım ve adet oldum şimdide hiç yaşamadığım kadar bel ve göğüs ağrısı çekiyorum hele göğüs uçlarım çok fena
inş hamileleiktir cnm ya
allahim her isteyene verir inş...
Bu kadar hamişi görünce heyecanladım ben yaaa.....
Bende hamiş olmak istiyorum...
canım daha soyleyemedım ya ben yınede sabah ılk ıdrarımla yapacam bıraz daha kesın olur yıne korkuyorum test benı yanıltıcak dıye