2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ayy dilekcim maşallah bebişine seninde doğum yaklaşyor rabbim yardımcım oolsun

Sağolun kızlar...Artık beni heyecan yerine korku sardı...Her ağrım olduğunda akıntım geldiğinde irkiliyorum ve wc atıyorum kendimi...Eşime sarılıp sarılıp ağlıyorum...Nasıl olacak bilmiyorum...

kızlar bebişim benimle beraber:)))
perşembe akşamı sezeryanla dünyaya geldi miniğim çok şükür bi problem yok şimdilik dün sütüm gelmedi biraz mama verdik çok şükür bugun sütte geldi..fırsat bulursam yine yazarım ..haber vereyim dedim..

ayy gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütsün.

selam kızlarr kimsecikler uğramamış gene topiğe.
bizde beklemedeyiz son 10 günümüz hayırlısıyla ama benim oğluşumun gelmeye niyeti yok gibi.

bizde beklemedeyiz son 10 günümüz hayırlısıyla ama benim oğluşumun gelmeye niyeti yok gibi.

Aysu selam canim,

nasilsin iyimisin? Demek son 10 gün kaldi... özelden artik mesaj sayim 100 olmadigi icin yazamiyorum.. umarim cok iyisindir sen ve bebis...
Normal dogum mu olacakti... dogum hikayeni bizimle paylasmayi unutma lütfen...
Sag salim yavrunu kucagina alman dileklerimle...öpüyorum

ayy canım gözünaydın rabbim yavruny sana bağışlasın

çok saol ablacım iyiyim allaha şükür ya sen nasılsın?
şuan için normal gözüküyo doğumum hayırlısıyla bekliyoruz bakalım.
doğum hikayemide yazarım inşallah
öpüyorum

cnm yolu yarılamışsın bile maşallah 20. haftana girmişsin.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınada alırsın oğlunu.

ewet aysucum yol yarılandı günler çabuk geçiyo senin az kalmış ne güzel bende bir an önce almak istiyorum oğluşumu kollarıma sanada kolay doğumlar nasip etsin rabbim yavrularımızı korusun

ewet aysucum yol yarılandı günler çabuk geçiyo senin az kalmış ne güzel bende bir an önce almak istiyorum oğluşumu kollarıma sanada kolay doğumlar nasip etsin rabbim yavrularımızı korusun

amin cnm.inşallh hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.
bizimde son 8 günümüz.8 gün içinde gelemzse suni sancı vericek doktorum olmazsada sezeryana dönücek.gebelik şekerim çıktığı için beklemicek gününü doldurunca.

Kimse yok ama bende havadisleri yazayım...

Dün ağrılarımdan dolayı dr. gittim...Dr. ilaç yazmaktan başka bişey yapamam dedi...Ağlayacaktım resmen...Anlatamıyorum galiba ben kendimi dedim...İlaç filan istemiyorum...İçim dışım ilaç oldu dedim...İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç...Akıntı için ilaç...Mantar için ilaç dedim...Birde bebeğimin kalp atışları çok hızlı 207 buldu geçende dedim...Sizde biliyorsunuz dedim...Nst bağladı...1 kerelik ağrım çıktı ama hissetmedim ben o ağrıyı...Dedim nasıl iş anlamadım...Ağrı çıkar ağrım yok olur...Ağrım olur ağrı çıkmaz...Tam bittiğinde nst kasılmam oldu karnımda dr. baktı...Bu dedim hiçbişey yine yumuşak hali...Siz kasıldığında görseniz dedim...Böyleyse doğum yakın dedi...Usg aldı beni...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...3 kiloyu geçmiş dedi...Pazartesi gününe kadar gelmezse sezeryanla almalıyım dedi...Artık günlerimi sayıyorum kızlar...1 hafta veyada 1 haftadan az kaldı Kaan'ımı kucağıma almaya...Şimdide benim sizin dualarınıza ihtiyacım var...

canım hayırlısııyla alcan sende sonunda bebişini çokkkk ama çokk güzel bi duygu görüceksin sana tavsiyem bolll boll uyu sonra uyumaya hiç fırsatın olmıcak çünkü biz hala gece uyumoruz sabaha kadar

betüüll canım Allah analı babalı büyütmeyi naip etsin ömürlü olsun yavrun..

canım ben bu msjı gördügümde belkı sen dogumunu yapmıssındır ama yıne de Allah kolaylık versın saglıkla al ınsallah bebegını kucagına..ha bırde bırak 10 gun daha beklesın erken gelınce cok zor oluyo ....ben çok zorlandım hala zorluklarını yasıyorum...sütün bile az gelıyo erken dogumda((

aayyy dilekcim çok az aldı kavuşmana rabbim sağlıkla kcğına almayı nasip eder inş

oy oy oy kaanımız gelıyomusmu..yerım ben onu..canım ALLAH SAGSAGLIM IKINIZIDE KURTARSINgüzel dogumlar dılıyorum sana..ha bu arada o kasılmalar bende de oluyordu dıkkat et ..ama en azından sen artık dgum yapsanda sorun olmaz ...boll sanslar canım

arzuucum senle de karsılastık uzun zamna sonra nasılsın...nasıl gıdıyor hamıslık...benım oglan uyandı(( canım cktım ben tuh ne guzel konscaktık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…