burcucum test yaptım negatiff yaa(( çokk üzgünüm zaten adet belitirm var
34. gün bugun o da bitmek üzere yarın 35. gün
32. gün adet olurdum sarkmazdı naden sarktı anlamadım
ekimde aşılama yaptırmıştım 7 kasımda adaet oldum kasımda bişey yaptırmadım o iğnelerden mi sarktı bilmiyorum(
canım hayırlısı olsun ama şunu söylemek istiyorum değerim 600-700 lere çıktığı halde idrar testim hep negatifti takıntı oldu ben hergün yapıyordum düşün eşim 5 tane almış test huyumu biliyo. en son testimi biraz önce yaptım adettim bugün 6 gün geçmiş oldu ama testim yinede aynı koyulukta çıkmadı koyacağım resmini bakarsın hala 2. çizgi silik yani inşallah seninde böyle olmuştur
canım inşallah benim de öyledir :)))) umut oldun
biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç Alacağım rabbim inşallah hediyemi göndrrmiştir :))
sonucu yazarımmm
offf beklemek çok zorr
kızlar günaydın bende dün yine kan verdim en son 600 dü dün >1000 çıktı yani cihaz 1000 den düyük olduğunu gösteriyormuş çok şükür doktorada gittim göremeyiz ama bakalım yinede dedi göremedi keseyi daha küçük alttan gözükür dedi bende alttan istemiyorum dedim salı tekrar gideceğim inşallah gözükür düşüğüm olduğunu söyledim ve kan pıhtılaşması falan varsa diye diye aspirin yazdı birde folbiol şimdilik bunlar yeterli dedi allahım yardım et herşey bu sefer çok güzel olsun
kızlar ticker yaptım ama korkarak bebeğime bişey olursa onu silmek çok acı olacak rabbim inşallah yavrumu bana bağışlasın kuzum bırakmasın beni
Selam canım...Maşallah diyorum değerin ne kadar güzel yükseliyor...Hiç korkma ve panik yapma rahatla artık...Hamileliğin tadını çıkar...Baksana o annesine bu sefer iyi tutunmuş...Folbiol şimdilik yeterli canım...Her ihtimale karşı kan pıhtılaşması için apınıda vermiş...Birkaç hafta sonrada elevit yazar ve gün gün bebeğin büyür...
Benimde ilk öğrendiğimde karından gözükmedi kese...1-2 gün sonra başka hastaneye gittim ve ordada karından gözükmedi ve kan testi istediler...Değerim tam 1000 çıkmıştı ve alttan bakalım dediler bende tedbirli gittiğimden tamam dedim...Kese gözüktü ve hatta incecik solucan gibi bebeğimide görmüştüm buda bıdığın demişti dr...Birdahaki gidişimdede karından gözüktü meleğim...O nedenle tadını çıkar ve bol bol dua et diyorum...
inşallah canım benim değerimde 1000-1200 tahminim alttan baktırmak istemiyorum salı gel dedi salıya kadar düzenli artarsa 4000 falan olacak gözükür mü acaba karından seninki ilk karnından gözükmemiş ya kaç gün sonra gittiğinde gözükmüştü karnından çok merak ediyorum allahım inşallah herşey güzel olur
Canım adetim 1 gün 4+2 haftalıkken geçince gittiğimde devlet hastanesine karından gözükmemişti...1 hafta sonra gittiğimde 5+2 haftalıkken değerim 1000 di ama karından yine gözükmedi ve alttan baktı kese göründü...2 hafta 7+0 haftalıkken sonrada karından hemen bebeği gördüm ve kalp atışını duydum...
KZILAR kan testinde de negatif çıktı((
ama 35. gün bitti adaet olmadım kist mi oldu acaba((
Allah korusn
ya da ekim de aşılama yapmıştım hala ilaçların etkisi mi var
neyse artıkkk
bakalım ne zaman bebğim olur
hayırlısı olsun canım,
sıkma canını önemli bişey olmasında bebiş gelicek bi gün nasılsa.
ay canım benım arzucum çok ama çok sevındım ya ...inşallah bır aksılık olmıycak canım hep kotu olucak dıye bırsey yokkı sonucta bu sefer bebısın ıyıce tutunmus bak sana..tadını cıkar hamıslıgının.benımde artık 32, haftam kızlar az kaldı ve heyecan dorukta oglumu kucagıma almak ıcın artık sayılı zamanım kaldı...ınsallah sapasaglam kucagımıza alıız bebeıslerımızı..hepınızı cok ozledım ama gıremıyorum artık genelde yatıyorum evde...sevdalınka canım sende sıkma canını...ınsallah senınde en yakın zamanda mutlu haberlerınızı alırız...opuyorum kıızlar hepınızı
ay canım benım arzucum çok ama çok sevındım ya ...inşallah bır aksılık olmıycak canım hep kotu olucak dıye bırsey yokkı sonucta bu sefer bebısın ıyıce tutunmus bak sana..tadını cıkar hamıslıgının.benımde artık 32, haftam kızlar az kaldı ve heyecan dorukta oglumu kucagıma almak ıcın artık sayılı zamanım kaldı...ınsallah sapasaglam kucagımıza alıız bebeıslerımızı..hepınızı cok ozledım ama gıremıyorum artık genelde yatıyorum evde...sevdalınka canım sende sıkma canını...ınsallah senınde en yakın zamanda mutlu haberlerınızı alırız...opuyorum kıızlar hepınızı
kadriyecim çok sağol canım benim umarım bu sefer bişey olmaz kesesini görmeye bile gitmedim daha korkudan gitmeyeceğimde 7 haftalık olsun kalp atışlarıyla beraber göreyim diyorum allah nasip ederse canım seninde az kaldı ya maşşallaahhallahım esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin in şallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?