kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur
kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur
Tebrik ederim canım benim...Kötü şeyler düşünme...Birkere kötü bir durum yaşadın diye hep olacak diye bişey yok...Böyle olumsuz düşüneceğine Allah'a dua et herşey onun elinde...Adetinin 1 gün geçikmesi ile değerin çok iyi çıkmış canım...Hiçbir korunma şeklinin garantisi yoktur canım...Okadar korunmadın çabaladın olmadı ama bak korunduğunu sanıp Rabbim hediyenizi yolladı size...Hiç beklemediğim anda meleğim geldi diye yazıyorlardı işte buda öyle canım ben buna inanıyorum bende boşverdiğim zaman geldi meleğim...
çok sağol dilekcim o kadar tuhaf ki duygularım anlatamam bugün kan testi tekrar edilecek inşallah katlamıştır yerimden kalkıp yürümek bile istemiyorum bebğim düşecekmiş gibi geliyo inşallah bu sefer bırakmaz beni meleğim
TOPRAKCEYLİN bunlarsenin için...İçini ferah tut 9 ay böyle gezeceksin...
kızlar benim 1 gün geçti hasta olmadım inşallhh olmammmm :)
canım benim ya çook çook teşekkür ederim inşallah ben de yaşarım bu duyguları kocaman bir karınla gezerim allahım nolur yardım et okuldayım şu an eve gideyim kan vermeye gideceğiz eşimle inşallah artar değerim inşallah
Yaptırıp sonucu alınca buraya yaz canım...
Kız gidip kan testi veyada idrar testi yapsana...Çaabbbuuuukkkkk...
toprak cnm çok sevindim ya:))))
kızlar bugün tekrar etmiştim sonuç 623 çıktı allahıma şükürler olsun katlamış inşallah bu şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin
toprakceylin canım çoooook tebrik ederim bak hiç ummadığın hiç üstüne düşmediğin zamanda geliverdi bebeğinkızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?