Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni beklemeden silebilirsiniz arkadaşlar ..hassas testlerden aldım ve tek çizgi... regi olmayı bekliyorum...üzgünüm((((((((((
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------16 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
BEKLEMEDEKİLER
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...
cnm benim yeni regl tarihim 29 temmuz :bbo:
selam kızlar naılsınız?
welcome cnm nasılsın?seninde gününe az kalmış.varmı belirtiler
Ben sıcaklar dışında iyiyim canım...Bende belirti işte göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ve batmalar oluyor dünde belim ağrıdı biraz...Her ay olan şeyleri yaşıyorum ama ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum canım bugün ateşim düşmesi gerekirdi ama düşmedi işte o biraz umut veriyor...Bakalım...
ay cnm inş güzel haberler verirsin bizlere