arkadaşlar regi günüm 6 temmuzdu ..olmadım hala ...bu gün test yaptım negatif..sanırım regim geçikti...
Tamam canım zaten seni beklemeye aldım...Durumunu belirtirsin yine sen...
selam kızlar
zaten testii buraya bilgi vermek amacıyla yaptım....ben zaten negatif çıkacağını biliyodum..
Kızlar ya kızıyorum ama topiğe bir ben girip çıkıyorum kimseler yok...
canım hamişler topiği bir bir terketmiş :gitme:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
kandiliniz mubarek olsun kızlar..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
BEKLEMEDEKİLER
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...
Evet canım gelen giden günde ben hariç 1 kişi giriyor gidiyor...
Teşekkür ederim canım...Seninde kandilin mübarek olsun...
merhaba... benide listeye eklermisinizzzz 10 temmuz regl ilk denememKızlar ya kızıyorum ama topiğe bir ben girip çıkıyorum kimseler yok...
merhaba... benide listeye eklermisinizzzz 10 temmuz regl ilk denemem
ben beklemede kalmaya devam edicem galiba..çünkü hala regi olmadım..3 günlük gecikmem var..bilemiyorum acaba test yapsam mı...hiç bir belirtide yok bana akıl verin..adetim erken gelirdi ama hiç gecikmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?