2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arkadaşalr benim regim bu gün 6 temmuzdu ve olmadım..yalnız 2 gündür şeffaf akıntımvar..bu yumurtalama döneminde olur diye biliyorum...neyin nesi bu şimdi anlamadım...

selamm kızlar bende bugün doktora gittim.daha önce özel muaynaneye gidiyodum bugün türkiye hastanesinde arkadaşımın doktoruna gittim.reglimin 12. günüydü ve yumurta göremedi.dün sol tarafımda ağrı vardı diyince çatlamışta olabilir dedi.eski doktorum hiç ii değilmiş ben buna karar verdim hiç bi testim yoktu elimde sadece hemogram ve tsh.hormon testi istedi ama adetin 2. günü aç gel dedi.eşiminde sperm testini yaptırdığımız yer detaylı bakmamış.etilerde bi tüp bebek merkezini önerdi.adı fertijin.kendide tüp bebek uzmanıymış zaten orayla çalışıyomuş.bu testi dikkate almıyorum dedi.sen hormon testini yaptır eşinde sperm testini sonuçları getir bi bakalım dedi.başkada hiç bişi demedi.canım sıkıldı biraz aslında ama napalım beklicez.çalışmalara devam.eşiminde bi daha test istediklerini duyunca sinirleri bozuldu çok geriliyo zaten.rabbim bizlerede nasib etsin birer bebiş hayırlısıyla en tez vakitte.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

canım hamişler topiği bir bir terketmiş :gitme:

Evet canım gelen giden günde ben hariç 1 kişi giriyor gidiyor...

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

Teşekkür ederim canım...Seninde kandilin mübarek olsun...

kandiliniz mubarek olsun kızlar..
listeye benide eklermisiniz regl 10 temmuz bu ay 1. deneme:kedi:

merhaba... benide listeye eklermisinizzzz 10 temmuz regl ilk denemem

Tamam canım eklerim...Aramıza hoş geldin...

suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

herkese hayırlı kandiller kızlar rabbim bu mubarek günde hepimizin dualarını kabul eder inşallah.bugün ediceğim tüm dualarda sizlerde varsınız.sizlerde beni unutmayın

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Günaydın hatunlar... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme
welcome------------------------------16 Temmuz---------------16.deneme

BEKLEMEDEKİLER

suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

ben beklemede kalmaya devam edicem galiba..çünkü hala regi olmadım..3 günlük gecikmem var..bilemiyorum acaba test yapsam mı...hiç bir belirtide yok bana akıl verin..adetim erken gelirdi ama hiç gecikmezdi...

ben beklemede kalmaya devam edicem galiba..çünkü hala regi olmadım..3 günlük gecikmem var..bilemiyorum acaba test yapsam mı...hiç bir belirtide yok bana akıl verin..adetim erken gelirdi ama hiç gecikmezdi...

cnm 3 gün gecikmede varsa bebişin idrarda silikte olsa çıkar bence bi test yap derim.inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…