2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

dilekçim bize de erkek dedi doktor ama bir sonra kinde kesin diyelim dedi ama değişeceğini sanmam bariz olarak gözüküyordu pipisi kaydirigubbakcemile3

Bu sene çoğunlukla erkek bebek olacak diye bir yerde okumuştum...Öyle olacak herhalde...

ben daha test yapmadııım yaaaaaa guvenemıyorum kendime. bugunde bekleyeyim dedim :)

Kız neden hala bekliyorsun...Normalde 28 adet günündü 30 yazdırdın ve şuan 2sindeyiz...Bali yarın yap şu testini...Bekletme bizi...

BEYAZGELİN ne yaptı acaba... :uhm: Enson çok kanaması vardı ve dr. kürtaj demişti...İnşallah Rabbim meleğini ona bağışlamıştır... :Saruboceq:

Nekadar güzel ya...Kimsecikler yok ve ben sanki birileri varmış gibi soru soruyum...Harikayım dimi...

evet supersın:) kız yarın yapım dimi. bugun gecti artık aldırmadım MAGLUUUUM KENDIM CIKIP ALAMIYOM ESİMDE İŞE GITTI , yarın yapım bari doktor adet olmazsan söktürücü kullan dedi bişey cıkmazsa progestan alıyımda içiyim boshayallersmile

inşallah bebişin seninledir canım

gene yoooooooooooooooooook bısey

Canım 2-3 gün daha bekle eğer adet olmazsan bence bir kan testi yaptır yoksa ozaman söktürücü kullanırsın...

gene yoooooooooooooooooook bısey

cnm welcomeninde dediği gibi kanda baktırmadan söktürücü kullanma sakın.belkide bebeğin seninledir

kızlar bende sperm sonuçlarını aldım ama doktoruma gösteremedim malesef ancak pazartesi gösterebilicem.sizlere yazıyım fikirlerinizi söyleyin banada

miktar 3 ml
ph 7.7
1. saatte hareketli sperm yüzdesi %70
hızlı ileri hareketli %50
yavaş ileri hareketli %10
yerinde hareketli %10
hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 10.500.000/ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %16
yuvarlak hücre 1.000.000/ml
lökosit 1.000.000/ml

biz ilk defa yaptırdığımız için pek bişi anlamadım.

Canım benimde eşim 2 defa yaptırdı ama ben bakmadım bile kağıda ne yazdığına sadece dr. çok güzel değerleri dediğini duydum okadar...

kızlar merabalar nasılsınız.yıne kımsecıkler yok ama ben yıne de yazayım gırınce okursunuz dedım.ben Allah'a şükür çok iyiyim ama biraz sancılarım oluyo.heralde rahım genısledıgı ıcın oluyo .onun dısında cok bulantım yok şükürki.iştahsızım sadece özledim bu topiğin kalabalık günlerini şubat anneleri topiğine de uğramıyorum fazla .evde aksama kadar yatıyorum.ama sıkılmaya basladım bu aylaklıktan .haftaya kpss sınavına gırıcem ama hıc calısmadım.belkıde bebeksız olarak son defa sınava gırıcem ve bu sansı guzel kullanmadıgım ıcın kendıme cok kızıyorum.neyse kızlar kendınıze ıyı bakın .hepinizi öptüm

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Günaydın hatunlar...Herkese iyi hafta sonu diliyorum... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemen...

Canım okadarlık ağrıların ve bulantın olsun...Fazlalaşırsa dr. danışırsın...Bende o kalabalık günleri arıyorum canım...Tahminimce bu ayda bitsin zaten hiç giren olmaz ve yok olup gider bu topik...Sınav konusuna gelince meleğin yardımcı olur sana canım...

Kizlar bende fazla giremiyorum.Mide bulantim oluyor.Dogru duzgun birsey yiyemiyorum.Sürekli yatiyorum.Sabahlari asiri bulantim oluyor.Idare etmeye calisiyorum artik Saziye ve diger kizlar umarim en yakin zamanda sizlerde hamile kalirsiniz dualarim sizlerle.....

İnşallah canım benim...Dualarını bizlerden eksik etmeyin...Hamişlerin duaları kabul olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…