2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

nezoş kız maşallah senın bebiş artık ben burdayım dıyo:))) benım daha hic birşey bellı olmuyo.hatta bugün dolmusa bındım ve ayakta kaldım kımse yer vermedı sınır oldum( hamıle oldugum hıc bellı deılkı nıye yer versınler dedım ıcımden(

masalah ezocum bayagı belırgın artık.yaaa ne guzel bnede artık hamıle olmK ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorum kızlar:çok üzgünüm:

sağol canım.inşallah en yakın zamanda seninde olacak bebişi.sakın isyan etme..insanlar yılarca uğraşıyor.Allahım hayırlı zamanda versin inşallah diye dua et.

kadriş sende az gerinerek yuru oda işe yasar.yakındır senin tosuncukda cıkar meydana

hazel canım nıye çok şey olsunkı Allah en yakın zamanda sana da nasıp etsın ınsallah.ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun dıye dua et canım

nezoş canım benım bu iştahla deıl bebek göbek bıle cıkmaz daha olan gobekte gıttı.kılo verıyorum habure ama olsun.dr 14. haftadan sonra baslarsın almaya dedı bakalım ınsallah

canım tam hatırlamıyorum ama 24 lu bısey cıkmıstı .dr bıraz yuksek oda sadece tuylenme yapar korkulacak bırsey yok demıstı.yanı tuylenmeden kokma.hem canım once testeron tahlılını yapıp oyle yaptırsaydın epılasyon.tekrarlayabılır ve verdıgın para bosuna gıdebılır.çünkü hormonsal bıseyse tuylenmen epılasyon gecıcı bır cözüm saglıyo demısı dr bana.once hormonunu duzenlemen gerekır demıstı

yanı hamılelıge engel olmaz oylemı su testesteron.ınsallah yaaa.ona engel olmasında ben herseye razıyım.elbette hayırlı zamanda olsun ve saglıklı olsun oyle dua edıyorum hep ama gonul hemen ıstıyor ıste.herkes oyle degılmı

evet canım haklısın.gönül istiyoki hemen olsun ama zamanı ne zamansa o zaman olucak o yüzden acele etme hiç ..oluyo bak hem pko bile yokmuş sende rahim filminde temiz çıkmış olur neden olmasınkı.

Hayırlı yolculuklar canım...Hayırlısıyla varacağın yere sağlıklı olarak git...

kızlar merhaba bugun doktora gıttım bebısımı gormeye artık ıkı hafta sonra 4 aylık oluyorum rabbım ıstıyen herkese bu guzel duyguyu yasatsın ınsallah welcome canım benı eklıye bılırsın bı oglusum olacak

selam kızlarrr
nasılsınız?biz bugün eşimle sperm testi için gittik eşimin psikolojisi çok fena bozuldu ama orda yapmıcam dedi kabı aldık eve geldik evdede stres yaptı.sperm az geldi bu sperm sayısının azlığınamı işaret?bizimki çok taktı kafaya az geldi işte az çıkıcak stres altındayım diyip durdu.

ah canım adamın pıskolojısınımı bozdun:)
bızımkıde o merkeze gıttıgınde stres yapmış cok kişi olur dıye kımse olmayınca rahat davranmış hemen yapmış kabı vermiş kaçmış kaydirigubbakcemile3

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme :Saruboceq: :Saruboceq:

Tamam canım ekledim...Daha dün gibi hatırlıyorum ya hamile haberini verdiğini...Ne çabuk geçmiş zaman yaaa...Maşallah diyeyim bari...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Günaydın hatunlar...Herkese hayırlı cumalar diliyorum... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

ŞAZİYE19 canım test yapmadın mı daha...Sabırsızlıkla bekliyorum...

dilekçim bize de erkek dedi doktor ama bir sonra kinde kesin diyelim dedi ama değişeceğini sanmam bariz olarak gözüküyordu pipisi kaydirigubbakcemile3

ben daha test yapmadııım yaaaaaa guvenemıyorum kendime. bugunde bekleyeyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…