masalah ezocum bayagı belırgın artık.yaaa ne guzel bnede artık hamıle olmK ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorum kızlar:çok üzgünüm:
nezoş kız maşallah senın bebiş artık ben burdayım dıyo:))) benım daha hic birşey bellı olmuyo.hatta bugün dolmusa bındım ve ayakta kaldım kımse yer vermedı sınır oldum( hamıle oldugum hıc bellı deılkı nıye yer versınler dedım ıcımden (
nezoş kız ben daha senın yarı haftandayım :)))
hayır kadrıyecım pko yok.hıc kıst falan yok.gogus uclarımda seyrek syrek tuyler var.o kadar asırı tuylenmem yok.yuzumdede yok ama ne bıleyım korktum.epılasyona gıdıyorum 10 seansta daha bıtmedı.o da acaba testtesteronum mu yuksek dedım.taktım kafaya.canım sende testesteron kac pekı.yuksek dedın yaa.o yuksek olunca pco mu oluyor genelde.bende yok.fılm cektrdım hatta rahım temız dedı dr. ama korkuyorum ınsallah yuksek cıkmaz
kızlar ya benım midem bulanıyo((
kızlar 1 saate yola çıkıyorum akşam 8 de uçağım ama burdan havaalanına gitmek in bin 4-5 saat çok mutluyum çok mutluyum çoooookkkk artık nete giremem evimde internetim yok(( ama yinede arada girip takp edeceğim sizi heleki hamiş olursam hemen hab er vereceğim size kızlar hepinizi çok öpüyor ve çok seviyoum sizin sayenizde burada çokgüzel zaman geçirdimm teşekkürlerrr....
selam kızlarrr
nasılsınız?biz bugün eşimle sperm testi için gittik eşimin psikolojisi çok fena bozuldu ama orda yapmıcam dedi kabı aldık eve geldik evdede stres yaptı.sperm az geldi bu sperm sayısının azlığınamı işaret?bizimki çok taktı kafaya az geldi işte az çıkıcak stres altındayım diyip durdu.
kızlar merhaba bugun doktora gıttım bebısımı gormeye artık ıkı hafta sonra 4 aylık oluyorum rabbım ıstıyen herkese bu guzel duyguyu yasatsın ınsallah welcome canım benı eklıye bılırsın bı oglusum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?