• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

gunaydıın kızlar, beyazgelın cok uzuldum yaa senın adına. hayırlısı boyleymıs demek.

günüm 2 gun gectı beklemedeyım, yarın test yapabılırım eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın kızlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: bilmiyorumkismile :Saruboceq:

gunaydıın kızlar, beyazgelın cok uzuldum yaa senın adına. hayırlısı boyleymıs demek.

günüm 2 gun gectı beklemedeyım, yarın test yapabılırım eyvahedigeldismile

Hadi canım hayırlısı...İnşallah sendende güzel haberler alırız...

kızlar 1 saate yola çıkıyorum akşam 8 de uçağım ama burdan havaalanına gitmek in bin 4-5 saat çok mutluyum çok mutluyum çoooookkkk artık nete giremem evimde internetim yok:((( ama yinede arada girip takp edeceğim sizi heleki hamiş olursam hemen hab er vereceğim size kızlar hepinizi çok öpüyor ve çok seviyoum sizin sayenizde burada çokgüzel zaman geçirdimm teşekkürlerrr....

kızlar 1 saate yola çıkıyorum akşam 8 de uçağım ama burdan havaalanına gitmek in bin 4-5 saat çok mutluyum çok mutluyum çoooookkkk artık nete giremem evimde internetim yok:((( ama yinede arada girip takp edeceğim sizi heleki hamiş olursam hemen hab er vereceğim size kızlar hepinizi çok öpüyor ve çok seviyoum sizin sayenizde burada çokgüzel zaman geçirdimm teşekkürlerrr....

hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel haberini okuruz burdan opuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar canım

gamze canım ya çok üzüldüm ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.ama sakın üzülme bak yine olucak bebeğin vede ikincisi daha sağlıklı olucak öyle düşün.bak bu sağlıklı deilmiş canım benimde öyle olmustu :( çok üzme kendini canım çok geçmiş olsun:(((

kadriş nerelerdesin sen kayboldun gittin yahu...

valla canım bıraz ınternettekı sorun bıraz da bendekı sorunlar gırmemı engelledı.bulantılarım var ve yemek yıyemıyorum sürekli yatmak istiyorum.evden dısarı cıkmıyorum evım perısan yanı bırazcık bunalım mı takılıyorum anlayamadım bende.heralde hamılelık psıkolojısı canım ..ama bazen giriyorum kımse de olmuyo bende fazla gırmemeye basladım.sen neler yapıyosun nasıl gıdıyo hamıslık:))

kızlar nasılsınız
bısı sorcam ben 2 ay once hormon testı yaptrdım fsh-lh-prolaktın ve tsh hepsı normal cıktı.
ama testesteron yaptrmadım.aklıma takıldı yuksek cıkarmı acaba.dun gıttım kan verdım.bugun 4 te cıkıcak sonuclr.yuksek cıkarmı.dıger testlerım guzeldı.adetım duzenlı.kıstım yok.yuksek cıksa bıle hamılelıge engel olurmu.canım cok sıkılıyor

hazel canım neden testeronunun yuksek cıksınkı sende pko varmı.hem yuksek cıksa bıle o tuylenmeye neden olur dıye bılıyorum.çünkü benım pko var ve tüylenmem de var hatta testeronumda yuksek ama hamıleyım:)))) yanı canını sıkman gereksız:)))

valla canım bıraz ınternettekı sorun bıraz da bendekı sorunlar gırmemı engelledı.bulantılarım var ve yemek yıyemıyorum sürekli yatmak istiyorum.evden dısarı cıkmıyorum evım perısan yanı bırazcık bunalım mı takılıyorum anlayamadım bende.heralde hamılelık psıkolojısı canım ..ama bazen giriyorum kımse de olmuyo bende fazla gırmemeye basladım.sen neler yapıyosun nasıl gıdıyo hamıslık:))

nasıl olsun canım ben aynı devam.bir ara ishal oldum bende.o ara kilo verdim toparladım şimdi.bende burda kimse olmuyor diye 2010 aralık annelerine takılıyorum...

hayır kadrıyecım pko yok.hıc kıst falan yok.gogus uclarımda seyrek syrek tuyler var.o kadar asırı tuylenmem yok.yuzumdede yok ama ne bıleyım korktum.epılasyona gıdıyorum 10 seansta daha bıtmedı.o da acaba testtesteronum mu yuksek dedım.taktım kafaya.canım sende testesteron kac pekı.yuksek dedın yaa.o yuksek olunca pco mu oluyor genelde.bende yok.fılm cektrdım hatta rahım temız dedı dr. ama korkuyorum ınsallah yuksek cıkmaz

masalah ezocum bayagı belırgın artık.yaaa ne guzel bnede artık hamıle olmK ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorum kızlar:çok üzgünüm:

Back
X