Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydıın kızlar, beyazgelın cok uzuldum yaa senın adına. hayırlısı boyleymıs demek.
günüm 2 gun gectı beklemedeyım, yarın test yapabılırım eyvahedigeldismile
denizzz antalya nasıl çoook özlediiimmm
gunaydıın kızlar, beyazgelın cok uzuldum yaa senın adına. hayırlısı boyleymıs demek.
günüm 2 gun gectı beklemedeyım, yarın test yapabılırım eyvahedigeldismile
kızlar 1 saate yola çıkıyorum akşam 8 de uçağım ama burdan havaalanına gitmek in bin 4-5 saat çok mutluyum çok mutluyum çoooookkkk artık nete giremem evimde internetim yok(( ama yinede arada girip takp edeceğim sizi heleki hamiş olursam hemen hab er vereceğim size kızlar hepinizi çok öpüyor ve çok seviyoum sizin sayenizde burada çokgüzel zaman geçirdimm teşekkürlerrr....
kızlar 1 saate yola çıkıyorum akşam 8 de uçağım ama burdan havaalanına gitmek in bin 4-5 saat çok mutluyum çok mutluyum çoooookkkk artık nete giremem evimde internetim yok(( ama yinede arada girip takp edeceğim sizi heleki hamiş olursam hemen hab er vereceğim size kızlar hepinizi çok öpüyor ve çok seviyoum sizin sayenizde burada çokgüzel zaman geçirdimm teşekkürlerrr....
kadriş nerelerdesin sen kayboldun gittin yahu...
valla canım bıraz ınternettekı sorun bıraz da bendekı sorunlar gırmemı engelledı.bulantılarım var ve yemek yıyemıyorum sürekli yatmak istiyorum.evden dısarı cıkmıyorum evım perısan yanı bırazcık bunalım mı takılıyorum anlayamadım bende.heralde hamılelık psıkolojısı canım ..ama bazen giriyorum kımse de olmuyo bende fazla gırmemeye basladım.sen neler yapıyosun nasıl gıdıyo hamıslık:))