Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende buraya üye olduğumdan beri hergün bebek yapmaya çalıştığım ve sonuç beklediğim aklıma geliyo yoksa bir yığın iş güç aklıma gelmez bile aslında,carnacım şimdi buayki yumurtanın ne olduğu konusunda pek bi fikrim yok ama birde heray yumurtlamayada biliyomuş bayanlar,pas geçiyomuş,
Öyledir öyledir inşallah üzülmelulu55 bılmıyorum canım ya ınsallah oyledır ınan bazen ıkı buklum kalıyorum
Bide bu gurubu ilk bulduğumda aman derdim başka işleri güçleri yok uğraşıyorlar burda bir yığın özel hayatlarının falan anlatıyolar derdim dalga geçerdim kocama da söylerdim büyük konuşmamak lazımmış şimdi kocam dalga geçiyor valla benle hamişler nasıl diyor bide hamiş lafını duyunca pek gülmüştük :roflol:
kızlar biraz alakasız bi geçiş olcak ama şuanda türk malını izleyen varmıı??
Bide bu gurubu ilk bulduğumda aman derdim başka işleri güçleri yok uğraşıyorlar burda bir yığın özel hayatlarının falan anlatıyolar derdim dalga geçerdim kocama da söylerdim büyük konuşmamak lazımmış şimdi kocam dalga geçiyor valla benle hamişler nasıl diyor bide hamiş lafını duyunca pek gülmüştük :roflol:
Evet rahatlıyor bide burda benim hiç arkadaşım yok derdimi anlatıcak samsundan istanbula gelin geldim iyi oluyor burda rahatlatıyoraynen :) ben de senin gibi düşünürdüm herkes herşeyi nasıl anlatıyor diye
ama insan anlattıkça derdi azlıyor moral buluyor :) akıl alıyor
Evet bencedeistanbulda büyük şehir yaa
arkadaş bulmak zor
küçük yerler o bakımdan iiii