- 26 Mart 2010
- 3.351
- 10
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kızlar google dan gebelik takvimi yazıyorum hep sonra takvimden sanki hamileymişim gir tarih yazıp okuyup duruyorum birde kaç haftalık gebeyim yazıyorum ordan da bakıyorum kafayı yedim heral böyle gidişle
neyse size ii sohbetler kizlar opuyorumnanaktan
neyse size ii sohbetler kizlar opuyorumnanaktan
bağlantı gitti kaçırdım muhabbetleri ya,hoşgelniz carna ve bebişkom,carnacım benim dr umda 1seneden sonra testler yapıyoruz demişti ve 1 senede olmaması normal demişti hemen ümitlenmeyin dedi,bende hep bütün testlerimi oldum bişey çıkmadı,birde bana evlenirkenki aile planlamasındaki hekim demişti 3-4 ay önceden folike başla diye bu geçen gittiğim dr demedi banada onlar herkes biliyor sanıyorlar sanırım söyleme gereği duymuyorlar,aslında çook önemli
ya bend eduydum onu . tükürükle yapılan. diğerleri tek kullanımlık olanlarda 5 tane varmış onlar hemen biter ya yakalyamzsak. sınırsız olan lazım bir tane daha var. clearblu diye ama çok pahalı 550lira falan. du bakalım ben bu ay deniyi olmadı aşılamamı deniyim olmazsa alırım belki.
Valla kızlar google dan gebelik takvimi yazıyorum hep sonra takvimden sanki hamileymişim gir tarih yazıp okuyup duruyorum birde kaç haftalık gebeyim yazıyorum ordan da bakıyorum kafayı yedim heral böyle gidişle
carnacım ne olduğunu tam bilmiyorum ama hep diyorlar ya yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2gün sonra beraber olun diye seninde belki 2 gün içinde yumurtan meydana çıkacaktır,birde her insanın adetinden 14gün önce olmayabiliyormuş ya,bence adetin bittikten sonra hemen başlayın gün aşırı,yumurtlama günlerinde hergün yapabilirsin daha sonra yine gün aşırı başlayın,bari boş geçmemiş olursun daha garanti olur (biraz açık seçik yazdım ama :roflol:
Evet öyle çok stres yapıyoruz ya bu benim 2. denemem ilk denemede öylesine denedim sonra bu grubu kk yı buldum sonra hamiş olmak isteyenleri okudukça birden daha çok istemeye başladım ve bende strese girmeye başladım halbuki hiçde takmıyordum ya bu kk yaptı beni böyle
Aynen lulu bende burada böyle oldum valaha,paronayak şizo yaptı burası beni.
kız lulu bizim senle ne kadar brbirine benziyo hislerimizz bnde senn gibi düşünüyorum valla
kızlar merhaba ya benım sol gasıgımda bıraz fazla agrı oluyor ıkı gundur sankı gazzzzz sancısı gıbı gelıp gelıp gıdıyor acaba bu ıgne bana kıstt mı yaptı adetıme 5 gun var bırazda goguslerım acıyor