geçen ay yapmıştım bu ay yapmadım.sadece yumurtlaığımı düşündüm ve 20.günden beri ölçüyrum dün ateşim 36.8e kdr yükselmişti bugün 36.5 olmuş
sanırım hamile kalamadım yineeeeeeeeeeeee
öyle hemen belli olmaz ateş ölçerek adetine bir gün 2 gün kala belli olur hamile olup olmayacağın ateş ölçme yumurtlama zamanını öğrenmek için yapılır daha çokgeçen ay yapmıştım bu ay yapmadım.sadece yumurtlaığımı düşündüm ve 20.günden beri ölçüyrum dün ateşim 36.8e kdr yükselmişti bugün 36.5 olmuş
sanırım hamile kalamadım yineeeeeeeeeeeee
işe beslenme çantasıyla geliyorum naniknanik zaten kilo alınca göbüşüm çıkmıştı şimdiden 3-4 aylık gibiyim hatta 5 delikafadulden
Olcak o canım...Eğer bebek düşünülüyorsa oda göz önüne zaten getirilmeli...Ama olsun canım zaten onu hissettikçe herşeye değer...
Üzülme canım...Ama ben açıkçası çok koktum fazla kanama olunca ve parçalar kopuyor hep ama araştırdım ben rahatladım biraz...
kullandığın ilaçtandır belkide inşallah Allahım daha fazla bekletmez canım :Saruboceq:
deniz tickerlarımız nereye gitti sen görebiliyormusun
bir senin ki yok canım :1shok:
Yok be canım azalmadı daha...Kızlar az önce tekrar bir video izledim...Dünde yazmıştım bunu...Mesela yumurtlama günümüz 14 günse bu günden 3 veya 5 gün önce birliktelik fazla olmalıymış yumurtlama gününde ve sonra ara ara mesela 1 dolu 1 boş...Ben yumurtama günlerimde çoğunlaştırıyordum ilişkiyi birde böyle yapalım...
Yok be canım azalmadı daha...Kızlar az önce tekrar bir video izledim...Dünde yazmıştım bunu...Mesela yumurtlama günümüz 14 günse bu günden 3 veya 5 gün önce birliktelik fazla olmalıymış yumurtlama gününde ve sonra ara ara mesela 1 dolu 1 boş...Ben yumurtama günlerimde çoğunlaştırıyordum ilişkiyi birde böyle yapalım...
Aaaaaaaaaaa niye öyle oldu ben seninkinide göremiyorum nerden oldu bozdummu ne
ayşe bnmkide yokkk kızzzzz ohaoldumsmile
Benimkide şmdi oldu nasıl yaptım anlamadım ya alalalaaaaaagrafikleri engellemişsin canım ama nerden yapılıyordu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?