- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
bende bu topiğin uğuruna inanıyrm.ayyy kızlar yani hamile arkadaşlar bize dua edin.hamile duası kabul olurmuş
canım benin Rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla sizede bu duyguyu yaşatsın :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu topiğin uğuruna inanıyrm.ayyy kızlar yani hamile arkadaşlar bize dua edin.hamile duası kabul olurmuş
yok yok kesinlikle geç değil.ben erken başladım.asıl salıdan sonra muhtemel.
nette hesaplayınca 4-9 mayıs arsı çıkıyo ama bakalım canım işallah sen işi garantiye almışsın inşallah tüm isteyenlerinki tutar
cnm senin durum ne oldu ben geçmiş yazıları okuyamadımda
bnm progesteron testi 1.57 doktor bi ilaç verdi sekreterden aldık reçeteyi dr çıkmıştı ama sanırım adet söktürücü ama niye verdi tam anlayamadım daha 21. günümdeyim...
dediğim gibi salıdan itibaren, hatta kocan içeri girer girmez başla.sırnaşık şey
ben garantiye aldım ama bakalım hayırlısı.
öyle yapcam valla canım artık o gün okulda zamanda geçmez eve gideyim diye öyle özledim ki eşimi 1 aydır görmüyorum
canım benim.Allah kavuştursun bidaha da ayırmasın.bende kocişime çok düşkünüm 1 gece bile ayrı kalmak zor oluyo.bu arada ne iş yapıyo senin kocişin?
antalyada canım otelde çalışıyor
ayyy ıyı dayanıyon kız
cnm sen urfada mısın?merkezde mi ilçede mi görev yapıyorsun?
ewet canım urfa ceylanpınarın köyündeyim
ne yapayım canım mecburum iş için katlanıyorum sen gel bide bana sor
toprakceylin urfada mı yaşıysn?bende haziranda geldim ordan.3 yıl çalıştm.
hmm...bende urfa merkezde çalıştm.çok özledim yaaa.ama köyleri kötü diye biliyrm.görmedim ama