Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim daha regl bitmedi ki
kaçıncı denemen bu cnm?
benimde sizden 1 gün sonra günüm ben salı günü başlayacağım geç mi kalmış olurum eşim salı geliyobenneyaptımki
benimde sizden 1 gün sonra günüm ben salı günü başlayacağım geç mi kalmış olurum eşim salı geliyobenneyaptımki
pryestm reçetede bu yazıyo bu nedir bilen varmı aranızda????*
benim 2.denemem olck.9 ay doğum k.hapı kullandım 9 aylık evliyim.senin?
progestan olabılırmı??? adet söktürücü progestan
benim 5. denememsenağlama
bekledikçe dahada zor oluyor....
canım ya bizde başta çok çalışma yaptık sonra ortalarda bıraktık sonlara doğru bir kere daha yaptık o tutmuş büyük ihtimal çünkü doktor çok yeni dedi o yüzden geçi erkeni yok bu işin bence
inş o iki gün bizm için bayram havasında geçer sen ben ve gülpembe
ben sanki 10 yıldır deniyrm da olmuyo havasındaym.çok korkuym sebepsiz.ilk denememde 4 tane idrar testi yaptm.öle boş boşuna.sen nekadarlık evlisin canım?ilk bebişin mi olck?
inşallah canım valla benim sizler gibi çalışma imkanım yok eşim yanımda değil bu ay tutarsa tutar tutmazsa temmuzda artık
aynen bende yıllardır sanki bebek bekliyormuşum gibi artık yoruldum kızlar ya bizim bu durumumuz ne olacak bazen umudum çok kırılıyor hiç olmayacakmış gibi geliyor biz bu ruh halinden nasıl kurtulacağız ya
kızlar bu topik çok uğurlu inşallah sizde biran önce hamiş kalırsınız opuyorumnanaktan
kızlar bu topik çok uğurlu inşallah sizde biran önce hamiş kalırsınız opuyorumnanaktan