Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gerçekten sabredilmez .
bence de netten bi kontrol et derim ben.
ben çatlrdım ya.
canım bi kaç saatte çıkıyo zaten neden pazartesi dediler ki
kızlar bebişkom aralık annelerindeydi
bebeğini kaybetmiş.
Canım bende yaptırıyordum testi sonrada birkaç saat bekliyordum çıksın diye ama şimdi beklemiyorum hastanenin online labaratuvar sonucundan öğreniyorum takip et...kızlar meraba sabah gıttım kan testı yaptırttım.ama sonucunu p.tesı al dedıler( ben nasıl sabretcem ozamana kadar
((( ama aksam 5 gıbı ınternetten bak belkı cıkar dedı adam ınsallah bellı olur yoksa catlarım ben meraktan
((((
kızlar benımde bır kucuk profıl resmım var burda nıye cıkmıyo
Canım senin günün ne zamandı...Kasıkta adet ağrın varmı...
canım bende ilk yaptığımda negatifti adet günüm geçtikten sonra yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktor daha yeni oluşuyor dedi değeri 59 henüz inşallah seninde geç döllenmedir
BEBİŞKOM bebişinimi kaybetmiş...Of ya...Allah sabır versin...
Canım bende yaptırıyordum testi sonrada birkaç saat bekliyordum çıksın diye ama şimdi beklemiyorum hastanenin online labaratuvar sonucundan öğreniyorum takip et...
Canım yukarıda kullanıcı profiline gir orda solda avatar resmi yazar oraya gir ordan yükle...
ya kızlar benım bugun 11 gun adetım gecelı ama dun ıdrarda cıkmadı evde test yapmıstım o yuzden kan tahlılınden de hıc umudum yok 10 gun gecmesıne ragmen neden cıkmasınkı dımı ıdrarda
eger 10 gün geciktiyse adetin mutlaka cikmasi gerekti. Adetin gecikmesinin daha binbirtürlü sebebi var canim doktora gitmelisin.
bugun sabah gıttım ıste once kan tahlılını yaptırt sonra tekrar gel dedı sonucumu alınca tekrar gıtcem .% 90 hamiş deilim gibi ama bakalım hayırlısı
bebeğini kaybetmiş.
Ay çok kötü oldum yaa çok üzüldüm
evet hayirlisi ne ise o olsun. Umarim hamile oldugun icin gecikmistir
bebeğini kaybetmiş.