welcomecım senın verdıgın sayfaya gıremedım ticker ıcın.lulunun verdıgı sayfaya gırdım tickerı olusturdum ama nasıl buraya gondercem bır sorun daha var.orda bı tarıh bolumu var ama o ekım 2010 dan baslıyor.e ben evlilik tickerını nasıl yapcam gecmıs yıllar yokkı.reglı tickerını da goremedım.yaa ne becerıksızım
welcomecım senın verdıgın sayfaya gıremedım ticker ıcın.lulunun verdıgı sayfaya gırdım tickerı olusturdum ama nasıl buraya gondercem bır sorun daha var.orda bı tarıh bolumu var ama o ekım 2010 dan baslıyor.e ben evlilik tickerını nasıl yapcam gecmıs yıllar yokkı.reglı tickerını da goremedım.yaa ne becerıksızım
Yok ya aynısı olacak diye bir kural yok dedi doktor bana olmaz yanitamam o zaman anlattıklarının aynısını yasadım bende o zaman benımkıde ole bısıydı zaten hep yıne aynısı olursa dıye korkuyorum umarım olmaz :Saruboceq:
yap canım herkezde olcak diye bişey yok o sen yaptırırsın sonra dikkatli olursun hemen çabuk ümitlenmezsin yani kalp atışını duyunca heh tamam artık hamileyim dersin en azından ben öyle dicemlulucum ya sence yarın yaptırtmasam mı testı 11. gunum yarın
Biz 3 kız kardeşiz...En büyükleri benim...En küçük kardeşimle aynı odada kalırdık ortancayada küçük bir oda vardı ona vermiştik onun dersleri çok ağır diye tek çalışırdı...Herneyse bende temizlik hastasıyım en küçükte tam tersi şuan 19 yaşında geçen seneye kadar dolabını düzenle derdim düzenlemzdi bende sinirle eşyalarını odanın kapısının önüne atardım oturma odasında aklı başına gelene kadar orda yatardı...
Yok be çalışmıyor...Annem hep küçük diye korur onu...
İş oldumu evde hasta moduna girer ama biri arasın gezmek için düzelir bizimki...
ayyy cnm hadi inşallah hamilesindir,zaten dr öle boş ihtimalde bulunmazdı seni boşyere umutlandırmamak için,ne zaman belli olcaksinemcim hamile misin diye sormuşsun daha belli değil
9 mayıs trarihim
sadece progestan değerim yüksek çıkınca doktor gebelik olabilir dedi
21. gün testi kan aldılar
yumurtlama takibinde
inşallah cnm çok seviniriz ya sende versenya kızlar çok güzel ya bende size güzel haber vermek istiyorum
carna da gelmedi.noldu acaba.kutlama mı yapıyorlar kocasıyla.sinem bısı sormustum ya sana dün.hanı sol kasıktakı batmayla ılgılı.benım normalde olmuyor.bylekoltukta ayaklarımı karnıma cekmıs otururken egılırken falan hıssedıyorum o hafıf agrıyı.senınde oylemıydı.ya da ben psıkolojık olarakmı hıssedıyorum.bırde goguslerımde sıskınlık acı falan yokta arada agrı gelıyor ama ucuna degıl ozellıkle catal kısmına .amaacı gıbı degıl agrı gıbı bıkac sn. gelıyo gecıyo.nadır oluyor o da.
ya kızlar ben ticker yapamadım ama barı resım koymak ıstıyorum buraya onu nasıl yapcam.bebek resmı falan koyayım bari napım.sıkılıyorum zaten.nasıl koyuyorsunuz bu degısık resımlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?