okudum canım şimdi bence stres yapma olucak mutlaka allahın izniylesaziye19 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kımse benı takmıyo hehe :)
Canım kusura bakma görmemişim ne oldu sorun neydi
Kızlar kocalarınıza hamıle oldugunuzu nasıl sÖylemek ısterdınız??? Veya soyledınız
acaba bız nezaman HAMILEYIIIIMM dıye yazacaz cok merak edıyom o günü heycanla beklıyorum valla boshayallersmile
Söylede yorulmasın çalışma yapcaksanız bugünhiiic canım oyle ortalıga konusuyodum :)
eşimin maçı vardı daha gelmedı zaman gecırıyorum ıste..
koşup koşup yorulmasa bari :)))))
Vallabenim eşim pek sevinmez hemen kalp atışlarını duymadan daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için hemen ümitlenmez yani benim söylememe gerek kalmadan zaten doktorda beraber öğreniriz olursa
canım bende hanı dusuk yaptım dıyorum ama ne oldugunu tam anlayamadan kaybettık bebgımızı acaba benımkıdemı kımyasal dıye buraya falan gırıp cok okumustum mesajları nasıl oluyo anlatabılırmısın eger uzulmıceksen
Dolabımdaki eşyalarımıda güzelce katladım yine...Kardeşim diyor abla bunlar çok düzgün...Bende dedim senin dolabına göre tabiki...Odasını bir görseniz ben bile girdimi kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum...
Yok canım ne üzülcem zaten bu kimyasal düşük ,düşük bile sayılmazmış doktor öyle dedi hücreler doğru bölünemediğinden hata olduğundan embriyo oluşmadan sonlanıyormuş yani bebek ilerde sakat olcağına hiç olmadan gidiyormuş her kadında olurmuş bu yani geç hasta olduğunu sanırlarmış kadınlar ama kimyasal düşük oluyormuş biz bilmeden, ben erken baktırdım kan tahliline hamileyim çıktı daha sonra 10 gün içinde bhcg değerleri 270 e kadar yükseldi sonra düşmeye devam etti yani oluşamadan embriyo yok oldu kesesi bile görünmedi öyle yani şimdi ders aldım 10 12 gün den önce kan tahlili yaptırmıcam öyle bişey doktor zaten sonra ilk reglinden sonra çalışmaya devam bile edebilirsin dedi
delikafadulden kaç yaşında kardeşin,bende küçükken öleydim ya,temizdim ama dağınıktım yani,ama herşeyin yerini bulurdum annem hayatta bulamazdı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?