meraba arkadaslar ben burda yenıyım 20 mart sat ama hala adet olmadım 10 gun gecıktı 6. gun test yaptım cıkmadı bugunde yaptım yıne cıkmadıyarın doktora gıdıcem dua edın ultrasonda cıksın umutlar yıne baska aya kalmasın (((
yap cnm çok güzel oluyo,yiyorum bir yandan da :))))bende makarna yapayım bariii canımda istedii
canım benım bu hormonlar bana etkı etmeye basladı herhalde sabah yıne bıraz kanamam oldu ne yapayım bununla yasamaya alısıcam yeterkı rabbımden ıstedıgım bebısıme bırsey olmasın herseye aglar oldum gulunncek seye bıle gulerken aglıyorum
size hızlı cevap yazıyorum ben nasıl oluyo burdan cevap yazmak.ben 5 subatta ılk bebısımı dusurdum ama 5 haftalıkmıs.doktorum 1 ay yanı bır adet donemı sonra tekrar deneyebılırsınız demıstı 20 marta adet olunca bu ay calısmalara basladık:) hayırlısı ınsallah hamıleyımdır
alıntı yap var solda oraya tıklıyarak yazıcaksın canımsize hızlı cevap yazıyorum ben nasıl oluyo burdan cevap yazmak.ben 5 subatta ılk bebısımı dusurdum ama 5 haftalıkmıs.doktorum 1 ay yanı bır adet donemı sonra tekrar deneyebılırsınız demıstı 20 marta adet olunca bu ay calısmalara basladık:) hayırlısı ınsallah hamıleyımdır
yap cnm çok güzel oluyo,yiyorum bir yandan da :))))
cnm ya sıkma canını demek senin yerleşmesi bu şekilde oluyo,ayy bend eöle herşeye ağlar oldum bugün okula giderken yaşlı bi teyze gördüm karşıdan geçirdim böle gözlerimden aktı yani,eğdim başımı artık kimse görmesin diye,çok üzüldüm ya,bide ağlayamıyorumda öle herkesin içinde sıkıyorum hep,bence bisüre sonra geççek cnm senin o yerleşme sıkma canını sen
meraba arkadaslar ben burda yenıyım 20 mart sat ama hala adet olmadım 10 gun gecıktı 6. gun test yaptım cıkmadı bugunde yaptım yıne cıkmadıyarın doktora gıdıcem dua edın ultrasonda cıksın umutlar yıne baska aya kalmasın (((
alıntı yap var solda oraya tıklıyarak yazıcaksın canım
canım hosgeldın aramıza uzulme canım dualarımız senınle ınsallah hamılesındır :Saruboceq:
geçmiş olsun cnm inşallah bidaha böle birşey yaşamazsın,belkide hamilesindir hiç belli olmaz ama cnm burdaki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla düşükten sonra bisüre adet düzensizliği olabiliyormuş,ama sen yinede temkinli ol belkide bebiş vardır,ben normal aşağıya indiriyorum sayfayı ordan cevap yazıyorum ama aynı şeydir heralde
tşk ederim burda olmak çok güzelmiş hem kafamı rahatlatmış oldum hemde sizlerle tanışıyorum:))
KUMRALPERİ aramıza hoşgeldin canım... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?