tsk ederim:)))
Rica edrim yapmışsın bile:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederim:)))
arkadaşlar kan testi yaptırmıştım.sonuç 366 çıktı.ne demek şimdi hamile miyimanlamadım???
arkadaşlar kan testi yaptırmıştım.sonuç 366 çıktı.ne demek şimdi hamile miyimanlamadım???
welkome burcu nasılsınız var mı değişik haberelrrr
rica ederim cnm evet daha 6 hafta 5 günlük,inşallah sanada nasip olurcanım tşkler cevabın için sen hamilemisin?
hamilesin cnm tebrikler,4-5 haftalık tahminenarkadaşlar kan testi yaptırmıştım.sonuç 366 çıktı.ne demek şimdi hamile miyimanlamadım???
bide ben yarın bu sayfayı nasıl bulucam(((
Canım hamilesin...Tebrik ederim...arkadaşlar kan testi yaptırmıştım.sonuç 366 çıktı.ne demek şimdi hamile miyimanlamadım???
Teşekkür ederim canım iyiyim... Değişiklik DENİZ1958 ve CARNA81 hamile...welkome burcu nasılsınız var mı değişik haberelrrr
valla bi üye oldunmu bağımlısı oluosun vallakaydirigubbakcemile3 hem kafan dağılıyo hem bilmediğin yeni ve deişik şeyler öğreniosun hemde yeni yeni arkadaşların oluo
aaa carne da mı hamişşş ne güzell
mutlu oldummmm :)
Sipiga hamilesin tebrikler değerinde iyi inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza