ay sorma canım adet olcam diye bekledim dün olmayınca akşam meraklandım bugün yine olcam herhalde dedim yine gelmeyince dayanamadım ama bu sefer 2 tane aldım sabahta yapacağımm :))
Kız yoksa sende mi hamilesin hem üşüyüp hem ateş oluyor çünkü uykunda varmı bakem
Ayy inş.. yaa olmazsın.Umarım bende olmam.
Kızlar regl olucak gibi ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
kızlar ben çıkıyorum kendnize çok iyi bakın iyi geceler yarın inşallah güzel haberle dönerim :Saruboceqpuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum kendnize çok iyi bakın iyi geceler yarın inşallah güzel haberle dönerim :Saruboceqpuyorumnanaktan
canım ewet adet belirtileri ile çok benziyo agrıları ama aslında fark çok hamilelikte basınç gibi bişey oluyo karnını rahatça içeriye çekemiyorsun yani ikisinin ağrısı çok farklı bence
canım ewet adet belirtileri ile çok benziyo agrıları ama aslında fark çok hamilelikte basınç gibi bişey oluyo karnını rahatça içeriye çekemiyorsun yani ikisinin ağrısı çok farklı bence
canım bu basınc gıbı bırsey nasıl oluyor.bende basınc degıldı sol tarafımda agrı gıbı bısı oluyor.basınc nasıl olur yaabilmiyorumkismile
canım bu basınc gıbı bırsey nasıl oluyor.bende basınc degıldı sol tarafımda agrı gıbı bısı oluyor.basınc nasıl olur yaabilmiyorumkismile
canım bu basıncı bende tarıf edebılırım "bendede sankı gazım varmısta cıkaramıyormusum gıbı oldu ve karnım sıstı hanı sankı adet olamıyınca sıser ya onun gıbı bırde sol tarafıma kramp gırer gıbı arasıra agrı oldu baskada hıc bır belırtım yoktu
Canım bak senin yaşadığın belirtilerin aynısı bende 10 gün önce vardı.Buraya da yazıyırdum.Sol kasıkta batma, ağrı , seyirme, akıntı vs.. ama şu an yok regl belirtisi dışında.
Bence bunlar yumurtlama belirtisi hamilelik bana göre bu kadar erken belli olmaz.Sen bence bugünleri değerlendir çalış : )
canım zaten karnın sürekli gaz yapıyo değil mi bide göbekten aşağıya doğru kahverengi çizgi belirginleşiyor.
canım benım gaz sancım oldu ama suan 7 cı haftamdayım ne gobegımde o cızgı var ne de goguslerımde sısme buyume bılmıyorum canım ya sanırım herkeste faklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?