Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kan testi için aç kalmak gerekiyor mu__?
cnm aynı şeyi ben 1ydır yaşıyorum dr bana dün dediki sen soldan yumurtlamışsın o onun sancısı dedi bende bebek solda sanıyodum dedim yok dedi rahim ortada olan bişey dedi bebekte orda dedi ama sen soldan yumurtladığın için bebek o yumurtadan olmuş dedi,bebek şuan orda yer edinmeye çalışıyo o yüzden kasık bel ağrısı yapar dedi bana,canım senin şuan o yumurta belirtisi senden soldan yumurtlamışsın inşallah ordan döllenirde seninde güzel haberlerini alırız
ama ben bu ay ovulasyon testı yaptım.12. gunde cıft cızgıyı gordum.sonrakı gunde sanırsam yumurtladım.hissettım cunku.yanı 12-13 gunlerde yumurtlama gerceklestı.bu agrı yumurtlama agrısı olamaz bence.ama ne.hamıleleıkle ılgılı hıcbır belırtım de yok baska.ggusler falan bısı yok.akıntım yok ama ole adet olur gıbı akıntım yok.ama kuru da degıl.elımle bakınca cok az ıslak oldugunu anlıyorum.ama dunden berı dedıgım yerde yani gobek delıgının 4-5 parmak altında sol tarafımda agrı var.ama ara ara .bazen belıme vuruyor ama o cok az oldu bır ıkı defa.atesım 36.8 dunden berıolcmeye basladım.
cnm bak geçmişte 10.sf da yazmışım,26martta psikolojik olabilir ama 2-3gündür sol kasığımda bişeyler var diye,13 martta adet oldum tam yumurtlama ve sonrasında da tutunma dönemleriymiş demekki ki sonra hiç durmadı o baskı,seninde o olabilir inşallah
denizcim tebrıkler hamılesın ya.sevın bence artık.yarında gıt kanda baktır bence.hersey kesınlessın:sm_cool:
canım ben bu kk da cok okudum ıkıncı cızgı sılık olsada kanda baktırıp hamıle kalanları.ınşallah hamılesındır ama belırtılerınde var.bence hamılesın.ayyy darısı bıze ınsallah.rabbım ısteyen herkese versın yaa aminn:Saruboceq:
canım inş hamilesindirr ben senin yerinde olsam hiç durmaz test yapardım benim adete 12 gün var ogün gelsede bir test yapsam diyorumkızlar selam, ben gecen ay catlama ıgnesı yaptırdım ama bebek tutmadı. 20mart adet oldum ..
bu ay adetım 10gun gecıktı arada duzensızlıgım vardı o yuzden yıne pek sanmıyorum hamıle olacagımı.. ama cok ıstıyorum tabı :) test felanda yapmadım aslında merak edıyom ama her ay hayal kırıklıgı oluyo test 1 cızgı cıkıyo.. o yuzden bıraz daha bekleyesım var. belimde ve yanlarımda ara ara hafıften kasılmalar oluyo acaba adetmı olacam yoksaa baska bıseymııı (ınsalllllllaaaah)
lulucum benimde acayip derecede kasıklarım ağrıyor apandist ağrısı gibi daha önce apandistim ağrırdı biliyorum acısını.belkide diyorum hamileyiz ondan bukdr kasık ağsrı çekiyoruz inş yaaabenimde bugün kasıklarım ağrıyor ya niyese bide üşüyorum arada, erken ama benimkisi yoksa hastamı olcam boğazımda acıyor
canım aynı belirtileri bende yaşıyorum.kasıklarım felaket ağrıyor 3 gün uyuyamadım.dış gebelşik fln olur die ödüm koptu bugün brz hafifledi.aynen belime vuruyor ağrı hamilelik belirtileri cnm belkide hamişzdir nedersin....kızlar ben bısı sorcam.benım bugun 17. gunum.dunden berı sol tarafımda gobek delıgının 4-5 parmak kadar asagısında sol tarafta agrı oluyor.sızlama gıbı.bazen belıme vuruyor o agrı ama anlık gecıyo .belıme vurması bıkac defa oldu.nedenı ne olabılır acaba.
kızlar az önce dışarı çıktık eczaneden yarın için test almaya kocişim iki tane alalım birini şimdi birini sabah yaparsın dedi neyse birini yaptık 2. çizgi çooookk dikkatli bakınca görünüyor yani ikinci çizginin olduğu yer bembeyaz değil çok açık pembe gibi çizgi
canım inşallah ya isteyen herkese versin Allahımm