Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım ınsallah o da olacak ta sen zannederım hamıssın gıbı gelıyor bana ınsaaaaaaaaaalllllllhhh oylesındırrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benimde bugün kasıklarım ağrıyor ya niyese bide üşüyorum arada, erken ama benimkisi yoksa hastamı olcam boğazımda acıyor
Hadi bakalım sende hamişsindir umarım
eee artık 7 haftalık olmuş olacak bulantılar
[
Nasıl yumurtlamamymış bu ya hala bitmedi yumurtlamam tavuk gibi oldum vallabelki yumurtluyosundur canım benim hiç bi belirtim yok ya
benimde bugün kasıklarım ağrıyor ya niyese bide üşüyorum arada, erken ama benimkisi yoksa hastamı olcam boğazımda acıyor
canım benım yumurtalar harekete gectı herhalde bogazın konusunda dıkkat et kendıne bu aralar hap falanda kullanamassın gecmıs olsun canım
sherin deniz bence sende hamilesin
ay kızlar inşallah öyledir :Saruboceq:
Sorma ya şimdi tamda zamanıydı yani boğazımın dün çok rüzgar vardı dışardaydım ondan oldu bu acaba yumurtam çatlamaya mı başladı öyle ağrıyor çatlarken olurmu ağrılar kızlar biliyormusunuz
Sorma ya şimdi tamda zamanıydı yani boğazımın dün çok rüzgar vardı dışardaydım ondan oldu bu acaba yumurtam çatlamaya mı başladı öyle ağrıyor çatlarken olurmu ağrılar kızlar biliyormusunuz
Evet canım ağrı gibi baskı gibi oluyor
Yok canım bırakmadım...Benim girdiğim 3 topik var...Biri ateş ölçme topiği oraya ateş ölçümü yaptığımdan giriyorum...Diğeri AZİZE nin topiği o benim ilk topiğim diğeride bu zaten...Fare gibi ordan oraya geziyorum ben...
slm arkadaşlar nasılsınız,muhabbetler başlamış,geç kalmışım,oyun oynuyordum da :) deniz 1958 cnm sen yarın sabah test yapsana bi ya,sende var bi haller ama hayırdır inşallah :)))
slm arkadaşlar nasılsınız,muhabbetler başlamış,geç kalmışım,oyun oynuyordum da :) deniz 1958 cnm sen yarın sabah test yapsana bi ya,sende var bi haller ama hayırdır inşallah :)))
iyiyim cnm sen nasılsın,oda iyi teyzesi ne yapsın öle duruyo işte,bizim bebiş nasıl iyimi hissettiriyomu kendini,dün nasıl geçti muayenen,kalbini duymuşsun demi,banada ultrason kağıdını verdi 6.1mm di 131 de kalp atışıydı tam 6hafta 3günlük çıkmıştı dünde cnm gelişimide aynıymış,mutlu mutlu döndük eve işte
canım sen ateş ölçmeden anlıyorsun sanırım bende sana bişey sorayı. adetimden 1 hafta önce ateş ölçmeye başladım 36,9 du hep. adet olacahım zaman 36,6 ya düştü şimdide 36,6-36,5 değişiyor. ben yumurtladığımı nasıl anlıyacağım. yükselicek demişsin ama çalışmaları yükselince yapmam gerekiyor yoksa yükselmeden önce mi?![]()