hamilesin canım....5 ten yukarısı gebelik.ama 1 hafta sonra gene gt deger yükselirse sorun yoktur...
hamilesin canım....5 ten yukarısı gebelik.ama 1 hafta sonra gene gt deger yükselirse sorun yoktur...
canım seninde gözün aydın tatlım arkadaşın değerini yanlış anladın galiba bthcg değil o pregesteron değeri demiş
yaaa kızlar siz bir ay nasıl sabrediyosunuz?Bana fikir verin lütfeeeen....
valla canım benim hiç bi bilgim yokbilmiyorumkismile
kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...
yaaa kızlar siz bir ay nasıl sabrediyosunuz?Bana fikir verin lütfeeeen....
kimse yok mu????
sinem haberleri izledim şimdi izmirde seri katil varmış kızz dışarı çıkmaa fazla emiii
Ayyy sağol canım yanlız ben daha hamile kalmadan planlar yapıyorum delimiyim neyim delikafaduldenayy evet sorma gece çıkmıyoruz dışarı anlıcağın,gündüzde allaha kalmış artık işimiz :))
lulucum sormaz olurmuyum ya,kozmetik adına ne varsa sordum kaydirigubbakcemile3 dediki krem kullanabilirsiniz hatta deterjanları temizliyicileri öle önüne eğilip koklamadığınız sürece kullanabilirsin dedi,bende cildim çok kurudu ama emin olmak için kullanmıyordum elimde kremlerimde var süreyimmi dedim kullanabilirsin dedi kırışıklık için olurmu dedim güldü olur dedi hatta eşimde şaşırdı ne alaka diye :))))))) sonrasaç boyayabilirsin ama bitkisel boyayla dedi ama röfle yasak dedi,boyamıcam ama zaten,çiğ et midye falan sosis çeşitleri yasak işte öyle yani
Ayyy sağol canım yanlız ben daha hamile kalmadan planlar yapıyorum delimiyim neyim delikafadulden
olurmu canım ne güzel kalmadan bilgi ediniosun işteekaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba daha sımdı geldım hastaneden kucuk fasulyemın kalp atıslarını duydum yanı canlanmıs rabbım herkese yasatsın bu duyguyu :Saruboceq:
Yaa yap istersen bir test.Sen bayağa ümitlisin.Valaha beni ümitlendiricek bir belirtim yok o yüzden yapmıyorum.
ayy evet sorma gece çıkmıyoruz dışarı anlıcağın,gündüzde allaha kalmış artık işimiz :))
lulucum sormaz olurmuyum ya,kozmetik adına ne varsa sordum kaydirigubbakcemile3 dediki krem kullanabilirsiniz hatta deterjanları temizliyicileri öle önüne eğilip koklamadığınız sürece kullanabilirsin dedi,bende cildim çok kurudu ama emin olmak için kullanmıyordum elimde kremlerimde var süreyimmi dedim kullanabilirsin dedi kırışıklık için olurmu dedim güldü olur dedi hatta eşimde şaşırdı ne alaka diye :))))))) sonrasaç boyayabilirsin ama bitkisel boyayla dedi ama röfle yasak dedi,boyamıcam ama zaten,çiğ et midye falan sosis çeşitleri yasak işte öyle yani
boşver boşver iyi oluyo öğrenmek sonuçta ilk1 ayın ondan habersiz geçiyo ve sakıncalı bişeyde kullanabilirdin,biz bilinçli anneler olcağız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?