maşşalah kız senin rüyadada büyük bebek grmüşün bakarsın gerçek olur..
Amann sanmıyorum: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşalah kız senin rüyadada büyük bebek grmüşün bakarsın gerçek olur..
Amann sanmıyorum: )
ya carna senlemi konuşmuştuk biz bi ovulasyon testi vardı ya tükürkle yapılıyodu markası neydi onun hatta sende alcaktınbilmiyorumkismile
cnm geçmişi okuyodum ama okuyamadım neyse çok mutluyum gittik bugün kesesi kalp atımı herşeyini duyduk dr herşey yolunda dedim,rahat ettim biraz valla,çok ritmik ve düzenli kalp atımı var dedi öle yani bide ultrason resmini verdi kurufasülye gibi işte bebk şuan 6-7mm kadarmış,gelişimide tam 6+3 çıktı herşey yolunda dedi yani,buarada neler olmuş onlarıda okuyım biz,siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyor
cnm geçmişi okuyodum ama okuyamadım neyse çok mutluyum gittik bugün kesesi kalp atımı herşeyini duyduk dr herşey yolunda dedim,rahat ettim biraz valla,çok ritmik ve düzenli kalp atımı var dedi öle yani bide ultrason resmini verdi kurufasülye gibi işte bebk şuan 6-7mm kadarmış,gelişimide tam 6+3 çıktı herşey yolunda dedi yani,buarada neler olmuş onlarıda okuyım biz,siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyor
mrb kızlar nsılsınız. nasıl gidiyo.
sinemcim herşeyin yolunda olmasına sevindim.
uamrım bende 2 hafta sonra duyarım kalp atışını bebişin.
kızlar azizeden bi haber varmı. tekrar test yapıcaktı.
kızlar merhaba daha sımdı geldım hastaneden kucuk fasulyemın kalp atıslarını duydum yanı canlanmıs rabbım herkese yasatsın bu duyguyu :Saruboceq:[/QUOTE
çok güzel bir haber canim zemuszemus
allah kucagina almayi da nasip etsin, darisi isteyen herkesin basina olsun (EN KISA ZAMANDAyerimseniben)
deniz günün bugünmüş.
ne var ne yok bakalım.
umarım gelmemiştir kırmızılar.