kızlar merhaba daha sımdı geldım hastaneden kucuk fasulyemın kalp atıslarını duydum yanı canlanmıs rabbım herkese yasatsın bu duyguyu :Saruboceq:
bence şimdiden yapmasın ben 3 gün önce yaptım bende çok ümitliydim ama çıkmadı insan üzülüyor ama şimdide regl olmayınca tekrar acaba mı demeye başladım benim normalde gecikmez aksine erken gelir ama bekleyeceğim yine havalardan değişebiliyorda
bence şimdiden yapmasın ben 3 gün önce yaptım bende çok ümitliydim ama çıkmadı insan üzülüyor ama şimdide regl olmayınca tekrar acaba mı demeye başladım benim normalde gecikmez aksine erken gelir ama bekleyeceğim yine havalardan değişebiliyorda
Hımm.Bekle o zaman sen yarın yap : ) Benim reglimin bir günü bilem yok.Ben en geç tarihi verdim denize 30 nisan.Bugün 35. günüm 30 nisan da 38 gün oluyor : )
Chocolate kfayı yedi düşünmekten bayağada ümitli.Ne bilim belkide hislerinde yanılmıyordur diye yap dedim.Ayy bizide çatlattı meraktan: )
ayyyyy canımmm çok sevindim yaa nasıl bi duygudur kimbilirr bilmiyorumkismile inşallah bizde görürüz o günleri:Saruboceq::Saruboceq:
belkide ikinizde hamilesinizdir :Saruboceq: ama idrarda bazen hemen görünmüyormuş ya
Yok tatlım bende hiç belirti yok.Ben değilim, umutlu da değilim zaten.Mayısa hazırladım kendimi.kaydirigubbakcemile3
kızlar bn bugün rüyamda test yapmışım gördüm.hemde 3 tane aynı anda yapyorum üçündede pozitif çıkmış nasıl seviniyorum hamileyim die hatta rüyamda diyorumki allahım bu gerçekmi yoksa rüyamı.rüyalarda tersine çıkıo heralde bu ayda kalamıcam:gitme:
kızlar bn bugün rüyamda test yapmışım gördüm.hemde 3 tane aynı anda yapyorum üçündede pozitif çıkmış nasıl seviniyorum hamileyim die hatta rüyamda diyorumki allahım bu gerçekmi yoksa rüyamı.rüyalarda tersine çıkıo heralde bu ayda kalamıcam:gitme:
bende birsürü belirti vardı ama o tek çizgiyi gördükten sonra hepsi kayboldu delikafadulden
Canım bende bu ay 2 kere test yaptığımı ve silik çizgiyi gördüm.Bu gece de rüyamda doğum yapmışım ama çocuk çok iri doğmuş falan.Doktor diyoki bebğin annesi nerden ben diyorum ki benim.Göbeğime bakıyor sonra hiç doğum yapmamış gibisin falan diyor çok az göbeğim var.: )
Artık rüyalarımıza giriyor.
Anneme çekersem zaten hamile olduğuımu anlamam bile.Annemin birde çok rahat geçmiş.Herşeyi yemiş.eee bende zaten 4 kilo doğmuşum :)
maşşalah kız senin rüyadada büyük bebek grmüşün bakarsın gerçek olur..
bakarsın senin rüyanda gerçek olur :)))) başkalarına gelince zaten moral veriyoruz kendimize ağlıyoz hıhhhbenneyaptımki
aynen yaa başkasına gelince sanki kendimde çok yapıorumda yok kafana takma,yok stres yapma yok gününü bekleee bnde bi alemim yavkaydirigubbakcemile3
alına bakarsan herkes öyle şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?