Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OOO ne güzel kese bile görünmüş İnşallah kalp atışınıda duyarsınmrb kızlar. nasılsınız. ancak girebildim. bugün baya yoruldum. testimi yaptırdım değerim 1940 hatta değerimi söylediğimde doktorumu arayıp gl bakalım bi dedi. yapılacak testler varmış. muayene etti beni. bebişin kesesini de gördük. umarım 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız. herşey güzel gider inşallah.
Olsun canım hayırlısıyla hepimiz mayısta kalırız hamişslm arkadaşlar
ben bugün regl oldumsenağlama
yeni tarih 22 mayıs
Dualarımız seninle canımcanım benım gecmıs olsun ıyıyım be canım yarın sabah 11 de doktor randevum var bakalım hayırlısı ıste hersey yarın bellı olacak ne olur banada dua edın kotu bırsey cıkmasın
canım sna ıyı geceler ben kacıyom cok belım agrıdı gıdeyımde yatayım bu gece sabah nasıl olacak bılmıyorum
yok canım daha yatmadım biz çok geç yatıyoruz ya en erken 2 gibi
Hıı güzel ayarlamışsın ben de hep geç yatıyorum sabah eşimi kaldırıp dayanamayıp tekrar yatıyorum bir türlü düzene girmiyor zombi gibiyim bakalım bebek olursa düzene girer diye umut ediyorum üniversiteden beri böyle bozuldu düzenim evlenince düzelir dedim olmadı şimdi bebeğe umut ediyorum
Olur inşallahta uyumazsın benimde ya bişey dicem ben çocuk istiyorumda çok istiyorum diyemiyorum içimden gelmiyor niye acaba yaşım geçiyo ya ondan mı acep