Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok burada görev yapıyoruzz canım
sen hataylı mısınn ???
son adet tarihim 11 nisan kizlar beni de ekleyinnnn
denizcim cok cok sevindim gercekten..opuyorumnanaktan
hatta kendim hamile kalmis kadar sevindim..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin caniim..darisi basimiza olsun yerimseniben
günaydın kızlar denizim hamileymiş ne kadar güzel yaa çok sevindim darısı bize
denizim tebrikleeeer..
listeden gördüm çok güzel haber.
bayada bir hamilelerimiz artmış. çok güzel..... herkeze bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum....
Gülüm geri geldigin zaman senin yardimina ihtiyacim olacak. Sendede migdenden birseylerin agzina kadar ciktigi hissi oluyordu degil mi ögrenmeden önce? Hemen hemen bir hafta önce olmustu bende bugün gene basladi. Kasiklarimda sancida var bugün, birkac gündürde belimin agrisindan duramiyorum. Ayagi kalkinca bas dönmesi degilde hafif sarhosluk gibi birsey oluyor.
Sendede böyle miydi canim?
kızlar sağolun...
ama ben adet günümde teskrar test yapcam.
buna pek güvenmiyom.
mrb kızlar. nasılsınız. ancak girebildim. bugün baya yoruldum. testimi yaptırdım değerim 1940 hatta değerimi söylediğimde doktorumu arayıp gl bakalım bi dedi. yapılacak testler varmış. muayene etti beni. bebişin kesesini de gördük. umarım 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız. herşey güzel gider inşallah.
mrb kızlar. nasılsınız. ancak girebildim. bugün baya yoruldum. testimi yaptırdım değerim 1940 hatta değerimi söylediğimde doktorumu arayıp gl bakalım bi dedi. yapılacak testler varmış. muayene etti beni. bebişin kesesini de gördük. umarım 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız. herşey güzel gider inşallah.
slm arkadaşlar
ben bugün regl oldumsenağlama
yeni tarih 22 mayıs
kızlar hayırdır herkes nerde yoksa calısmalar mı varrrrr
ben burdayımm kocişi bekliyorum işten gelsin çalışma daha sonraa
canım benım nasılsın nasıl gıdıyor calısmalar
iidr canımm ya 3 günden beri çalışma yok bizde eeşim rahatsızdı biraz ama bugün kaldığımız yerden devam.sen napıosun bebişşş iyimi
canım benım gecmıs olsun ıyıyım be canım yarın sabah 11 de doktor randevum var bakalım hayırlısı ıste hersey yarın bellı olacak ne olur banada dua edın kotu bırsey cıkmasın
inşallahh canımm kendim ve forumdaki herkese dua ediyorum inşallah herkesin isteği bir an önce hayırlısıyla gerçekleşir:Saruboceq: iyi haberlerini bekliyoruz seninde canımopuyorumnanaktan