2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

cansucum hoşgeldin canım aramızaa.s.
hoşbulduk cnm çıkıyorum şimdi ama sonralarda görşürz inş

süper düşünmüşsün cnm hayırlısı
hadi herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
kızlar herkese güneydın. ya nerelerdesiniz. sabah bi koşu gittim tuvalete adet oldummu diye baktım. yokkk kızlar hala olmadım ve ben her dakika daha da heyecanlanmaya başladım. gerçekten ilk aydan Allahım bana bebişimi vermiş olabilirmi diyorum. ama söylerken daha yok yok ben okadar şanslı değilim diyorum gelir kesin bugün diyorum. artık bugün geçmez bana.

offffffffffff uyuyomususnuz. uyku tutmadı.kimseler de yok.çabuk uyanın
 
günaydın cnm bende bugün 6da inanılmaz bir bel ağrısıyla uyandım,ne yaptıysam kar etmedi,şimdi biraz hafifledi ama hala var işte,bide bel ağrısı olunca korkutuyo beni kötü bişeymi hayırlısı artık,canım ya valla ne süpriz olur sen bukadar umutsuzken birden hamile kalman,inşallah adet olmazsın bende heyecanlandım bak şimdi,yada olcaksada oluversin yani bekletmesin hiç,ama sen bize süpriz yap yarında olma ve yarın git hemen test al sabahtan,yada bugün al yarın yap :)
 
canım bel ağrısı olabiliyo bazen. sen yorucu işler yapma dinlen bol bol. ya bende bi garip oldum eğer bebek yoksa hemen olıyım daha fazla umutlanmıyayım diye dua ediyorum. ama bacağımın ağrısı devam ediyo. ya psikolojik yada gerçekten var anlayamadım. zırt pırt tuvalete gidiyorum ya acaba bişey varmı diye. henüz bişey yok. ya olabilirmiki. offffffff testim olsaydı sabah yapıcaktım. eşim alıyım istersen dedi.ama şimd sabah idarrıyla yapınca daah net çıkıyomuş ya. şimdi bişeyler almaya çıktı belki de alır gelir. ama alırsa da yapmıyım yarın sabahı bekliyim diyorum. ya biliyorum kesin tek çizgi olur.
 
evet cnm bel ağrısı hamilelikte oluyo biliyorum ama düşüktede oluyo,o yüzden korktum,ama dün çok iş yaptım mutlaka ondandır,ters bi hareket yapmadan balkonları süpürdüm demirler var pencerede onları sildim,mermerlerini sildim falan sanırım ondandır,inşallah kötü bişey yoktur,bugün bütün gün yatçam,varya biz senin yüzünden umutsuzduk buay habire ya ilk aydan olmaz benim diye diye öle alıştırdın bizide,varya ne güzel olur,hamile kalsan,şuan gecikmesiyle birlikte ihtimaller yükseliyo biliyon demi :))) belkide beklenti içinde olmadığın için hamile kalabilirsin bak,üfff çok merak ettim alsın eşin test ya,yap sen yarın,senin bacağınmı ağrır cnm adet olcağın zaman,niye öle oluyo hiç duymamıştım
 
kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
 



ayyyy canımmm yaaaa inanamıyorummm ne güzel tebrik edrim
çift çizgiyse yanılmaz tabi :)
çokkkk sevindim ben de heyecanlandım yaavvvv :)
 
denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah sabah süper biiiiiii haber deniiiizzz hamileeeeeee
 
deniz çabuk gel buraya nerdesin yaaa......gerçi bundan sonra kendine dikkat etmen lazım bol bol dinleniyosun ve hiç bir iş yapmıyosun tamam mı
 
lulu burcuum ve ben mayıs hamişi deniz nisan hamişi demiştim bakın bunu bana Allah söyletti belki de....deniz tamam burcum lulu ve ben sıra bizde kızlarrrrrr....
 
canım ya okadr mutluyum ki anlatamam. meleğim cennetten bi hediye gönderdi bana. Allah dualarımı geri çevirmdi. hala şoktayımmm.
 
deniz emin ol kendi hamieliğimi dusam ancak bu kadar sevinirdimmmmmmm

canım çok sağol. ya ne bileyim hiç konduramadımki kendime. önceden bebeğimin olması için baya beklemiştim. bi de arkadaşlar bahsediyolar göğüsler şişti falan bende hiç böyle bi belirti yok. dedim yok heralde. am adetim çok düzenli gelir. 1 gün gecikti acaba mı dedim. ama aumutlanmadım çok üzülmiyim diye. düşün aşılma yaptıracaktım doktoru arıyp gelicem bile demiştim. offfffffff hala inanamıyorum. yarın kan testini d eyaptırayım bakalım kaç çıkacak. ama çok belirgin yanıltmaz dimi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile. gerçekten hamilemiyim şimdi. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…