Hamile kalanlar bizimle yaşlanmasınlarda.Eşit olalım artık ama kaydirigubbakcemile3
Bugün bende gaza geldim biraz test alsammı dedim.Eczanenin önünden geçtim sonra '' hopp... münasebetsiz,aceleci maynak daha adetine 6 gün var bu ne cesaret'' dedim.Ve mahsun mahsun yürüyüp evime geldimkaydirigubbakcemile3
arkadasım hiç umutsuzluğa kapılma ben 8 ay yastıklar koydum,1 saat kalkmadım olmadı.bu ay boşver dedım ilişkiden sonra kalktım duş aldım hep.ama hamileyim...şuna inandım allah kısmet edıyosa oluyo...
kızlar ben daha adet olmadım biliyomusunuz
arkadasım hiç umutsuzluğa kapılma ben 8 ay yastıklar koydum,1 saat kalkmadım olmadı.bu ay boşver dedım ilişkiden sonra kalktım duş aldım hep.ama hamileyim...şuna inandım allah kısmet edıyosa oluyo...
ohhh afiyet olsun bebeğe yarasın inşallah,ya benimde bugün haberleri izlerken somon balığını gösteriyodu kırmızı falan onu görünce aklıma geldi işte kabak tatlısı normalde de çok severim,zaten inanılmaz bi tatlı yeme yoğunluğu yaşıyorum,1 uzun paket çukulata ve 2 kap dondurma hergün mutlaka oluyo,canım ya saolasın,bunu demen bile yeterli,bakalım yarın bulurlarda inşallah anneminkide çook güzel oluyo,sanırım mevsimi değil ama balkabağının,bakalım artık
bu topik nezaman açıldı ya ben neden görmedim oolduğum tpiklerden memnun değilim kimse cvp vermio gruplaşmalar var burda güzel arkadaşlaık kurulmuş ama herzamanki gibi geç kaldım bu saatten sonra olaylara fransız kalıyorum inş hepiniz güzel güzel bebişleri olur
ohhh afiyet olsun bebeğe yarasın inşallah,ya benimde bugün haberleri izlerken somon balığını gösteriyodu kırmızı falan onu görünce aklıma geldi işte kabak tatlısı normalde de çok severim,zaten inanılmaz bi tatlı yeme yoğunluğu yaşıyorum,1 uzun paket çukulata ve 2 kap dondurma hergün mutlaka oluyo,canım ya saolasın,bunu demen bile yeterli,bakalım yarın bulurlarda inşallah anneminkide çook güzel oluyo,sanırım mevsimi değil ama balkabağının,bakalım artık
Canım naber ,aaaa nasıl görmezsin bu topiği sen her zaman giremiyosun ya ondandırbu topik nezaman açıldı ya ben neden görmedim oolduğum tpiklerden memnun değilim kimse cvp vermio gruplaşmalar var burda güzel arkadaşlaık kurulmuş ama herzamanki gibi geç kaldım bu saatten sonra olaylara fransız kalıyorum inş hepiniz güzel güzel bebişleri olur
Aynen öyle doğru bencede erkeksinemcim cocuklar duymasında bı soz vardı ya ye tatlıyı yap hakkı'yı ye ekşiyi yap ayşe'yi.erkek mı olcak ne bebiş:dance:
Ay ne olsun canım çalışmalara devam tabi çalışmayı şimdi yaptım geldim iyi gidiyo da çalışmalar, kasıklarım ağrıyor ya çalışmadanmıdır nedir bide yumurtlamama az kaldı takvime göre (tabi çok inanmamak lazım takvimede) ama hala salgı uzaması falan görmedim sen ümitlisin ama ben pek ümitli değilim yani geçenki sefer stres yapmıyorum o yüzden bakalımlulu merhaba çalışmalr nasıl gidiyoo....bak bu ay ben senden çok ümitliyim
Ay ne olsun canım çalışmalara devam tabi çalışmayı şimdi yaptım geldim iyi gidiyo da çalışmalar, kasıklarım ağrıyor ya çalışmadanmıdır nedir bide yumurtlamama az kaldı takvime göre (tabi çok inanmamak lazım takvimede) ama hala salgı uzaması falan görmedim sen ümitlisin ama ben pek ümitli değilim yani geçenki sefer stres yapmıyorum o yüzden bakalım
sinemcim yakın olsaydık ben yapardım tatlıları.tatlı benım işim yaa.bende bayılırım ama evde yapamıyorum.eşim yemıyor.bende yaptımmı bıtıremıyorum.yazık atıyorum bırcogunu.burda olsan hem sen hem ben ohhh götürürdük tatlılarıcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?