ya kızlar bısı sorcam.ben dedım ya dun ki calısmadan sonra bayagı aktı dısarı .dunde yumurtlama gunumdu.ama bugunki calısmada hıc dısarı cıkmadı yaa.neden acaba.sızede oyle oluyor mu.dun cok cıktı bugunde hıc cıkmadıkafamçokkarıştı
oluyo canım olmazmı bazen hiç akmıyo dışarı bazen akıyo sen ayakalrını kaldır bekel 1 saat faaln kalkma sıkma kendini de. giden gider zaten telaş yapma tatlım. byyyyyyy
Ya aslında hergün yapmakiyi değil bence spermlerin kalitesi azalıyor doktorlar bile 2 günde bir veriyor
Seninki kimyasal gebelikmiydi bende kimyasal olmuştu doktor 15 gün sonra ilşkiye girebilirsin ilk adetinden sonra tekrar devam edebilirsin çocuk için çalışmalara demişti
evet haklısın canım cok zor bakımı.ama zaten bakıcı tutcaz mecburen.o yuzden bakıcı kafayı yer atıkklava: tabi şaka bır yana da en azından bıdaha hamıle kalmak ıcın ugrasmayız dımı.ve ayrıca dogurmak ve o kıloları vermeye calısmak ıcın de:CüvCüv:cokacimcoook ama benım sansım yuzde 0 gıbı bısı.ya ben bu aydan umutlanmıyoum.cunku dun ovulasyonda cıft cızgı gordum.dun yada bugun yumurtlamısımdır heralde ama bız cars gecesı calıstık.peş calısmadık.dunde calıstık tabı cıft cızgıyı gorunce ama kızlar dun hemen hemen hepsı dısarı cıktı ya spemlerın hemde 1.5 saat yattım ayaklarım havada.ama cok aktı.bugun de calıstık ama bugun hıc akmadı.neden acep.kafamçokkarıştı oyuzden umutsuzlandım acaba dun ıse yaramısmıdır akmış olsada.ama bayagı aktı.alsanaalsanasmile
bu topik nezaman açıldı ya ben neden görmedim oolduğum tpiklerden memnun değilim kimse cvp vermio gruplaşmalar var burda güzel arkadaşlaık kurulmuş ama herzamanki gibi geç kaldım bu saatten sonra olaylara fransız kalıyorum inş hepiniz güzel güzel bebişleri olur
ayy inşallah cnm ya bende sabırsızlıkla bekliyorum,salı haberleşelim zaten,ne dedi dr lar diye.buarada sanırım aş erdim ben :)))) canım akşam üstü cevizli kabak tatlısı istedi böle kaymaklı falan,tatlıcılarda da olurmu bilemedik annemi aradım yarın alcaklar bulurlarsa yapçak ::))))
bu topik nezaman açıldı ya ben neden görmedim oolduğum tpiklerden memnun değilim kimse cvp vermio gruplaşmalar var burda güzel arkadaşlaık kurulmuş ama herzamanki gibi geç kaldım bu saatten sonra olaylara fransız kalıyorum inş hepiniz güzel güzel bebişleri olur
tşk ederim cnm malesef hamile değilim yaaa bebek istiyorum bu ay inş yaaa başka topiklerde katılımıcıyım fakat istediğim arkadaşlığı bulamadım doğrudüzgün ilgilenen yok gırgır şamata yok:) gruplaşmalar var bende pek memnun kalmadım yalnız sadece akşamalrı girebiliyorum evde pc yok eşim akşam getirio laptoğu olurmu?hoşgeldinnnn,martta falan açıldı topik nisan ayı hamileleriydi,ama nisan ve mayıs diye uzatıldı,sen bebekmi istiyosun cnm hamilemisin,senide ekleriz listeye,aaa bizim topik süper ya,çok şamata,gel herzaman bekleriz
canım hosgeldın aramıza neden fransız kalasın daha gec kalmıs sayılmassın bızım topıgımız super
ohhh afiyet olsun bebeğe yarasın inşallah,ya benimde bugün haberleri izlerken somon balığını gösteriyodu kırmızı falan onu görünce aklıma geldi işte kabak tatlısı normalde de çok severim,zaten inanılmaz bi tatlı yeme yoğunluğu yaşıyorum,1 uzun paket çukulata ve 2 kap dondurma hergün mutlaka oluyo,canım ya saolasın,bunu demen bile yeterli,bakalım yarın bulurlarda inşallah anneminkide çook güzel oluyo,sanırım mevsimi değil ama balkabağının,bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?