sanırırm yarın olucam. bu ay bi sürü kür yaptım onlar mı geciktirdi acaba. soğan suyu içtim 15 gün. incir suyu içtim 21 gün. 21 gün bal-tarçın,çörekotu yedim. bunlar etkilemiş olabilirmi acaba.bacak ağrım devam ediyo. zırt pırt tuvalete gidip bakıyorum aam yok henüz bişey. eşime test al dedim almamış gıcık. yaın da kapalı heryer. yarın da olmazsam mecbur pazartesiye kaadr beklicem.
Onları içince daha erken olur diye biliyorum ben.Ya da günün de.Geciktirme yapabilir mi ki?
Evet biliyorumda ben yinede 2 günde 1 çalışcam zatenCanım ona pek aldanma.Bana verdiği tarihte ben yumurtlama belirtsine dair hiç belirti görmedim.Ben belirtilerimi aynen senin gibi 15. günlerde falan gördüm.
İnşallah hamiş olursunkızlar ben daha adet olmadım biliyomusunuz
Ara ara geliyor benim inşallah öyledir bakalımcanım ara ara mı gelıyor yoksa sureklı mı agrıyor.benımde dun ve bugun yumurtlama zamanımdı.ara ara bıkac defa hem sag hemde sol kasıgıma agrı gırdı.ben de sordum nedenını bazı arkadaslar her ıkı taraftada yumurtlama olabılecegını yazmıs.yanı cıfte yumurtlama. senınde oyle olabılır.
Belki böyle daha hayırlıdır.sanırırm yarın olucam. bu ay bi sürü kür yaptım onlar mı geciktirdi acaba. soğan suyu içtim 15 gün. incir suyu içtim 21 gün. 21 gün bal-tarçın,çörekotu yedim. bunlar etkilemiş olabilirmi acaba.bacak ağrım devam ediyo. zırt pırt tuvalete gidip bakıyorum aam yok henüz bişey. eşime test al dedim almamış gıcık. yaın da kapalı heryer. yarın da olmazsam mecbur pazartesiye kaadr beklicem.
kızlar bişey sorucam size. benim buaraar çok saçım dökülüyo. sizdede varmı. uyguladığınız bişey var mı. ne yapayım. bioxcin şampuan alıyım diyorum işe yararmı ki.
kız bilmiyom valal bugün olmam gerek 28. gün bugün yok gelmedi hala. bahardan dolayı belkide stres yaptım gecikti. hiç hamileliği konduramıyrum kendime ilk aydan.
deniz niye olmadınki acaba sen,bekleyelim bakalım ummadık taş baş yararmış,son anda bi bomba patlıyomuşsun valla ne güzel olur,
ya ben varya kumral boyamıda almıştım hamile oldum işte anneme vercem onu artık dipler çok koyu çıkmıyo zaten idare ederim böle,ama baya baya koyu kumral yapçaktım az kalsın,valla dikkat edeyim diyorum cnm ya duş alırım mis gibi kokarım işte rollona ne gerek var,nemlendirci kullanıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?