Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben azıcık uzanıcam sonra kocişime güzel bi kahvaltı hazırlıcam. görüşürüz kızlar byyyyyyyy
günaydın canımm bugün bir belirti yok içimide adet olcam telaşı bastı yaaa :1no2:
denizcim sen bır ovulasyon testı alıp yapsana.o testler hamılelıgı gebelık testlerınden daha once gosterıyorlar.yumurtladıktan 10 gun sonra gebelık varsa cıkarıyormus.bence dene.gebelık testı belkı daha gostermez ama ovulasyonlar gosterıyormus
canım birazdan idrar testi yapacağım sonunda benide merak ettirdiniz yoksa 27 i bekleyecektim negatif çıkarsada adetim geçerse yaparım artık belkide adetim gelir hayırlısı olsun ya hamile kalmak istiyorum ama o kadar aceleside yok bizim için
ben iş yerimdeyim vallahi bu hafta bir bitseeee
denizcim umudum yok ya. bekliyorum o yüzden. gelir nasılolsa diye.
kızlar yaptım ama tek çizgi çıktı yanı negatif adet olmazsam tekrar yaparım ama hamile olsam silikde olsa çıkardı :çok üzgünüm:
kızlar yaptım ama tek çizgi çıktı yanı negatif adet olmazsam tekrar yaparım ama hamile olsam silikde olsa çıkardı :çok üzgünüm:
iyi gidiyo cnm ya işte her sabah hep az az bulantı yapıyo ama inan mutlu oluyorum çünkü başka belirti yok ve dahada dr a gitmediğim için o bana güvence veriyo sanki,salı gitçem daha ilk defa ultrasona hayırlısıyla,şimdilik rahatsız edici bişey yok cnm normal herşeyime devam ediyorum yürüyorum okula gidiyorum ev işleri falan derken vakit geçiyo,senin nasıl gidiyor çalışmalar,bebişin nasıl[/
iyi hamilelik seni fazla rahatsız etmemiş...böyle devam eder inşallah...bebiş beni yoruyo 21 aylık tam yaramaz zamanı...neyse kardeşi olana kadar büyür de yaramazlığı biter ...çalışmalar devam ediyo 3-4 gün daha devam edicek...10 gün var adetime..bakalım hayırlısı olsun...ağustosa kadar zamanım var ...o zamana kadar bebeiş için uğraşıcam