Hoşgeldin canım...Sen nasılsın...
kizlar ben de bugun test yaptim ve sonuc pozitif!! henuz soktayim galiba :)
canım valla ben daha adet olmadım ama hamile değilim buna eminim düşükten sonra adette değişiklik oluyormuş ya galiba 40 gün dolunca falan olacağım bende hiçbir belirti yok adet dahil
nisanda çift çizgiyi görenlere beni de ekleyin.................şimdi görrdüm....2.çizgiyi................çok şükür.........
nisanda çift çizgiyi görenlere beni de ekleyin.................şimdi görrdüm....2.çizgiyi................çok şükür.........
napıyım canım arada girip çıkıyorum nete uykumun gelmesini bekliyorum sen ne yapıyosun
ya millet dogurcak bız hamile bıle degılız beeesenağlama.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah canlarım.darısı bıze.dua edın:Saruboceq:
ya millet dogurcak bız hamile bıle degılız beeesenağlama.allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah canlarım.darısı bıze.dua edın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?