Valaha canım takip et.Bakalım o uzayan malum akıntı geliyor mu ? : ) ama sen riske atma en azından bugün yarın birlikte olun.Uzatırsınız test gününü olmaz mı?
Hmm ama doktor bize termin verdi canim ne deyip uzatacagiz ki dayanamadik yapdik mi diyecez kaydirigubbakcemile3
özlemcim ben hiç o akıntıyla falan anlamıyorum canım ya. Kasığında baskı falan varmı. Genelde doktorlar hissedersiniz diyoalr ya.
Yok uzayan akıntım geldi doktor bey diyecen.kaydirigubbakcemile3
Denizim baskiyla neyi kast ediyorsun? bende böyle agirlik gibi birsey var ayni seyden mi bahsediyoruz acaba?
denizim baskiyla neyi kast ediyorsun? Bende böyle agirlik gibi birsey var ayni seyden mi bahsediyoruz acaba?
Ayy seninle şu ayı güzel haberlerle kapatırız inş : ) Bende son zamanalarda çalışma yok ilk zamanlardan hamile kalmışsam, kalmışımdır.: )
Kız sende bu ara her şey var.Umarım hamilesindir kız.Yumrtlama günün değildir: )
Senin göğüsler ne alemde?
yani bişey batıyomu gibi. Adet geçtikten sonra ortalarda öle hissetmiştim ben ama yakaladımmı bilmiyorum işte.
Ayy seninle şu ayı güzel haberlerle kapatırız inş : ) Bende son zamanalarda çalışma yok ilk zamanlardan hamile kalmışsam, kalmışımdır.: )
Bnece ağrı gibi oluyor yumurtla döneminde.Bende ortalarından kasıklarımda bariz ağrılare hissettim.Hatta regl ağrısına benziyordu.Biraz hafifi.
Ya ağrı falan gibi değil.Ama seğirme orada bir şey oynuyor gibi.Bazen ani bir kaç saniyelik bir batma gibi bir şeyler oluyor.
Ya yumurtlama dönemi ya regl belirtileirö çünkü göğüslerim balon gibi oldu.Dokununca acıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?