kizlar cok tesekkurler guzel dileklerinize. hic moralinizi bozmayin, benim bu ilk denemeydi ama hic umudum yoktu, adetlerim duzensizdir, ama oldu mu oluyor iste...darisi herkesin basina insallah
kizlarrrrr benim yumurta catliyorrrr ve esim yok evde
Chocolate senin bugün kaçıncı günün.Ya bende sıvı süt gibi akıntı var ama o yumurta akı gibi uzayan cinsden değil.Acaba bende mi yumurtluyorum.Ben senle aynı gün regl olucam.
Akşam gelmiyor mu?
arkadaşlar bende korunmayı bırakalı 7 ay oluyor.yarın eşime spermiogram yapılıcak.bende hsg çektiricem.hsg den sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş inşallah bende aranıza katılırım.
Gece saat onbucuga dogru gelir anca. Gerci ovalasyon testinin negativi cikmasi kafami karistirdi zaten
Özlem o süt rengindeki sıvı akıntı bende yumurtlamadan önce vardı sonra sulu akıntı geldi ardındanda şaffaf uzayan akıntı geldi sonra bir süre akıntım olmadı ve şimdi azda olsa süt gibi akıntım var...
Belki hamilelik belirtisidir.: )Akşam birlikte olun neticede çatlamışsa 24 ssat canlı kalabiliyor.Yarında birlikte olursunuz.
Adetinin ilk gün tarihi nedir peki?
Yav benimde kafam karıştı.Yumurtlama dönemindemiyim, Regl belirtileri mi yoksa hamilelik belirtilerimi.Ama bugün benim 26 günüm.
arkadaşlar bende korunmayı bırakalı 7 ay oluyor.yarın eşime spermiogram yapılıcak.bende hsg çektiricem.hsg den sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş inşallah bende aranıza katılırım.
Yavv ben yumurtluyacak mıyım acaba ? ben o uzayan akınyı 2 hafta önce falan gördüm.Sadace 1 kere.Ne bilim yaa.9 gün sonra regl olucam geç mi yumurtluyorum ki.Ya o salak dr da çatlamış dedi.boshayallersmile
Evet hamilelik belirtiside olabilir aaaaah keske öyle olsa. Dogru söylüyon bugün yapalim en iyisi. Yarindan itibaren bes gün boyunca yasak ama bana spermiogramm yapdiracagiz ya. En garantisi calismalara dewam etmek. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba??
Canım o sıvı senden çokmu geliyor...Eğer yoğunluk varsa iyiye işaret diyorlar ama yinede bilemeyiz...
özlemcim ben hiç o akıntıyla falan anlamıyorum canım ya. Kasığında baskı falan varmı. Genelde doktorlar hissedersiniz diyoalr ya.
ya ben Çok merak edİyorum nasıl geÇİcek gÜnler .Şİmdİ Öle beklİyorum.aŞılama olduĞum zaman nasıl beklİcem bİlmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?