kizlar ben de bugun test yaptim ve sonuc pozitif!! henuz soktayim galiba :)
tebrikler. hadi hayırlı uğurlu olsun.
ama yaz bize şüpheli ilşki gününden başlayarak yaz neler yaşadın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden siliniyorsun canim insallah mayisa
Tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza
Canım inşallah beraber mayısda olur bebişimiz
canım silmek olmaz mayıs ayına eklenirsin umudumuzu yitirmek yookk
ben size demedim arkadaşlar ayın sonuna doğru patlama olucak..bakın bugünden başlayarak 30 nisana kadar booll hamiş çıkacakkk
arkadaşlar lütfen yardım edin
yarın yumurta takibi için randevum var
ilişkiye girmemem gibi bir şartı var mı????
kizlar ya ben ovalasyon testi yapdim negativ cikti ama ben eminim asagida birseyler oldugundan Cok asiri akintim var. Üstelik kasiklarimda bir agirlik hissediyorum. Birde cok az geldi ama su uzantili transparan akintidan geldi o akintinin yumurtanin catlamasi anlamina geldigini adim gibi biliyorum. Bir belirti daha var ama oda cok özele giriyor onuda söylemiyeyivereyim. Aldigim ovalasyon testleri cok uyduruk ucuz birsey ondan olabilir mi acaba. aranizda bu konuda profosyonel olan var mi??
chocolatecım.bnde aynı sorundan muzdarıbım.bnım 10. gunum.2 gundur transparan uzayan akıntım vardı.bugun beyazımsı uzayan yapıskan akıntım var ama ovulasyon testım negatıf ıkı gundur.yanı ıkıncı cızgı coooook sılık cok zor gorunuyor.kafayı yıycem.bende anlamadım ya.benımkı 50 tllık ve 5 tane var.ucuzundan bilmiyorumkismileda degıl.baby start markası eczaneden aldım.ıyı markaymıs.