bu izin meselesini düşünmekten aşılamam için heyecanlanamıyorum. nekadar umutluydum halbuki. du bakalım gerçi doktor yaaprız dicekmi. benim gibi sabırsıza.
kaydirigubbakcemile3
a.s.opuyorumnanaktan
Sadece ordamı canım her iş yerinde öyle...Hatta karı koca günlerinde bile öyle...
Biz ewleneli 1 yıl oldu eşime iş yerinde soruyorlarmış yokmu bir şey daha...Eee tabikide benimkinin morali boluyor...Bende dün dedimki bak iş yerinde görev arkadaşının eşi hamile kaldı o doğurdu diğer arkadaşının eşi hamile kaldı oda şimdi doğurdu inşallah sıra bizdedir dedim...:Saruboceq:
Lağman yaparsın ablam gibi : )
Ben ne yapayım canım ya.7 senedir artık.Aparmandan kimseye gözükmeden asansörle inip çıkıyorum.Ki ben,m için çoktan kısır demişlerdir.Bir gün annemin arkadaşına çok pis patladım Dedim gül teyze ben çocuk yapsam sana karı ne yapsaman ne? İstemiyoruz dedim yav.Ama anlamıyorlar, uyduruyorlar bir şey işte.Şimdi kim inanır benim gerçekten sadece son 2 aydır korunmadığıma.
O ney kız...Ben anlamadım...Cahilliğime ver...:kedi:
Canım krem gibi bir şey düşün, tüpte onun ince başlığı var makattan içeriye sıkıyorsun 3 dk sonra tuvalate çıkıyorsun : ) ablamda da kabızlık sorunu hep vardı, hamilelikte bir kere 4 gün çıkamadı ve tam 2 tane lağman yaptılar.Eczanelrde de satılıyor.Ben de geçen yaz kullanmak zorunda kaldım.
hayırdır canım neden polisler geldiGünaydin kizlarrr nasilsiniz? Ben bugün cok stresli bir gün gecirdim sabahin köründe polisler tarafindan uyandirildim mafoldumben
Calismalariniz nasil gidiyor? Bugün bizim calismalarimizin simdilik son günü bugünde yapacagiz ondan sonra 5 gün tatil yapmamiz gerekiyor spermiogramm icin bakalim ne cikacak.
Napayım tekrar başlıyayım ben.Üleynnn daha döllenmemiş böcük.Senin için içiyorum: ) İşte o var, ya döllenmişse.Ben bu ay umutlu değilim ya tam o riskli günlerde çalışmadığım dönemde bıraktım.Dedim ne boş yere bunu içip kilo alacağım.Tekrar başlıcam.
hayırdır canım neden polisler geldi
sevgili esim arabayi yanlis parketmis, isede arkadasi götürmüs onu, polisler geldi bes dakika icinde arabayi baska yere parketmezseniz cektiririz dediler. Bir cektirmeleri ise en az 150 tutacak. O panikle esimi aramaya calistim aksi gibi oda cikmadi anca 10 dakika sonra ulastim gelmeside 10 dakika sürdü. o gelene kadar polisin sürekli cekersek cok pahali olur cok pahali olur lafini dinledim ama zorla bekletmeyi basardim allahtan.
Düsün yani günüm nasil basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?