hayırlısı olsun canım üzülmee senağlama hem bak senin 1 gn önce gelmiş fazla umutlanmamışsın bnm bide 1 hafta sonra olduu deli oldum yaa resmen acaba hamileyim die :1no2:
suur tahminen 28günden hesap ederek tarihini yazdım.
yok kendimi ona alıştırdım. gidicem doktora kararlıyım.çok umutlandım onun için.
yok kendimi ona alıştırdım. gidicem doktora kararlıyım.çok umutlandım onun için.
hoşgeldin banu aramıza kaçıncı denemen olduğunu da yazarsan onuda ekleyelim,hilal24 cüğüm inşallah mayısta olur canım üzülme, istersen kırmızılar gelince silelim, bakarsın olur ,umudunu kaybetme canım
kızlar merhaba bu sabah kalktıgımda cok hafıf bıraz daha kanamam gelmıstı doktorumu aradım o da gel bı bakalım dedı kızlar gıttım doktora bebısımın kesesını gordum bır hafta on gun sonra gel kalp atıslarına bakalım dedı heeee bırde kasıgımda agrım vardı bırde kocaman bır kısttım olusmus yıne ama zararsız bıraz beklıyelım eger kendılıyınden gıtmesse patlatırız dedı kanamam ıcınde o tutunma kanaması kendını fazla yorma bazı hamılelıklerde bu ılk aylarda olur dedı allahın ıznı ıle ınsallah bebegım benımle kalır :Saruboceq:
canım cok tesekkur ederım darısı senın basına ınsallah canım yok usten baktı doktorum alttan muayne etmedı zaten usten bakıyorlar
Deniz 1958 merhaba ben istanbuldan antalyaya yeni taşındım burdada pek kadın doğum doktoru tanımıyorum bu konuda yardımcı olursan sevinirim
kızlar merhaba bu sabah kalktıgımda cok hafıf bıraz daha kanamam gelmıstı doktorumu aradım o da gel bı bakalım dedı kızlar gıttım doktora bebısımın kesesını gordum bır hafta on gun sonra gel kalp atıslarına bakalım dedı heeee bırde kasıgımda agrım vardı bırde kocaman bır kısttım olusmus yıne ama zararsız bıraz beklıyelım eger kendılıyınden gıtmesse patlatırız dedı kanamam ıcınde o tutunma kanaması kendını fazla yorma bazı hamılelıklerde bu ılk aylarda olur dedı allahın ıznı ıle ınsallah bebegım benımle kalır :Saruboceq:
saol cnm inşallah,eee 10 haftaya kadar alttan ultrasona bakılıyomuş diye duydum karından anlaşılmazmış,
canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın sen asla olumsuz düşünme
ayy çok sevindim cnm,aslında böle şeylerden utanmam dr um erkek ama daha hiç kadın doğuma gitmedim ben herhangi bişey içinde,biraz çekiniyorum ama yapılması gereken neyse mutlaka yaptırırımda işte,ilk gitçem diye heyecan,ozaman benimde perş. 5+5 olcak banada alttan gerek kalmaz ozaman,ya zaten gittiğimdede iyice öğrenirim alttan da olcaksa napalım alışcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?