Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ovulasyon tarihlerini iyi hesapladınızmı ?marla evet 7 . denemeyse örnek benimki
ben eylülden beri çalışıyom demek
marla evet 7 . denemeyse örnek benimki
ben eylülden beri çalışıyom demek
merhaba arkadaşlar, beni de eklermisiniz listeye.beklenmeyen adet tarihim 23 nisan ( çocuk bayramı- acaba bu bir işaret mi? ) 3 yıllık evliyim ama pcos yüzünden ancak 2. denememiz, tabi bu ay yumurtlama tedavisi ve takibi ile birlikte. inşallah hepimiz için hayırlı olur. :Saruboceq:
sevdalinka örnek olsun die adet tarihini ve ne kadar sıklıkla olduğunu soylermisin?peki ovulasyon tarihlerini iyi hesapladınızmı ?
ben bu konuda biraz acemiyim ama o kadar uzun surecekmi bu olay
peki ovulasyon tarihlerini iyi hesapladınızmı ?
ben bu konuda biraz acemiyim ama o kadar uzun surecekmi bu olay
sevdalinka örnek olsun die adet tarihini ve ne kadar sıklıkla olduğunu soylermisin?
baska bir siteden bakıyorum da aynı caıkacakmı merak ettim ya da herhangibiri soylesede olur
hayırlısı olsun ama ben sadece bir deneme yapmak için istemiştim acaba bendeki hesaplayıcı ile sizdeki aynı cıkaracakmı die.Canım ben yumurtalama günlerimi otomatik hesaplama ile yaptım bu ay bakalım Allah yazdıysa bebiş vardır ama test günüm 5 Nisan...
hayırlısı olsun ama ben sadece bir deneme yapmak için istemiştim acaba bendeki hesaplayıcı ile sizdeki aynı cıkaracakmı die.
kizlar bisi sorcam ilk bebegim cok kolay oldu, ikincisi de bu kadar kolay tutar mi acaba:uhm:
tesekkurler demekki bu sitedeki hesap tutuyo bir test etmek istedim de..Ewet canım zaten ateş ölçme yöntemindede 19 gün çatlamış yumurtam 20 ovülasyon olmuş doğrudur...
tesekkurler demekki bu sitedeki hesap tutuyo bir test etmek istedim de..
Bol sans
inşallah kolay tutar yerimseniben