Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2010 yılında anne olmak istiyorum çok çalıştık :kedi:
Insallah olursun tatlim ama fazla kaptirma simdiden kendini yoksa sonra daha cok üzülürsün.
ilk denememiz zaten canım bir daha deneriz daha 8 aylık evliyiz hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tabi
ee daha ne ozaman daha cok zamaniniz var. Insallah en kisa zamanda gelir bebisin.
canım evet yeni gördüm ama düzensizlikler yaşıyomuşsun bu d aiyiye işaret bak fazla geçmeden zmanında gelmiş. huuuuuuuu buarada nerden bu aylık umut kesildi. nisan 30 tarihin. bu ay çalışmalara devam. ay sonuna bi umut daha var. yılmıcaz. bi gün gelicek bebişler.
Selam arkaslar bende Tarihim 1 Nisan ve Hamis olmak rgl olmamak istiyorum sizler gibi.
Bugün sabah test yaptim silik cikti ikinci cizgi ama yinede güvenmiyorum. Son 2 gün.
Aynen canim, allah izin verirse baska careleri yok zaten yakaliyacagiz bebisleri kacis yok :)
Canim neden güvenmiyorsun?? silikde olsa cizginin cikmasi positiv anlamina gelir. Nasil sabir ediyorsun canim ya ben senin yerinde olsam simdiye on yerde doktora kosmus ve kan testi yaptirmistim! Neden yaptiramayinski canim ya? Gerci ben hic öyle bir talepde bulunmadim kismet olmadi daha ama sen istedikden sonra neden yapmasinlar ki yaparlar!
bebişkom sen kaç yaşındasın. kaç yıllık evlisiniz.
iyi geceler bende geldim,evet ya liste coşmuş ben 6.yım.azda kaldı valla,herkes teker teker dökülcek sırayla kesin 3-5 tane bebiş çıkçak gibi geliyo bana
günaydın herkese,nasıl gidiyor çalışmalar,:)