ayyy valla içimi rahatlattın cnm ben öyle bilmiyodum sağ yumurtaya yada sol yumurtaya tutunur diye,nekadar sevindim bilemezsin,inan kendi kendime dedim kesin bende kist falan oluştu tek solda diye bi sorun var heralde diyodum şimdi sen öyle deyincede hatırladım burada arkadaşlar yazıyordu sağ yumurtam çatlamış sol çatlamış diye şimdi hatırladım,ohh çok sevindim,gerçi dr da dedi hiç bunları dinleme bunlar tabiki olucak çok normal dedi bebeğin gelişimi rahme basınç yapıyomuş o yüzden dedi,bende aslında burada yakın polikliniğe gidip ultrasona girmek istiyodum ama haftaya perş. son sınavım var eğer ultrasona girersem derslere adepte olamam o yüzden perş. çıkışta gidicem 27sindede dra gidicem artık rutin muayeneler için (offf çok rahatladım anlatamam :)))))
slm kızlar benimde sat 13 mart ve bende hamileyim henüz dr a gitmedim biraz erken diye düşünüyorum nasıl geçiyo hamileliğiniz
)slm cnm benimde sat 13 mart ben 9nisanda gittiğimde dr 4 haftalık şuan bişey gözükmez 2hafta sonra gel dedi,seninde tahminen öyledir cnm şuan bişey gözükmez ama haftaya gidebilirsin bence,benim iyi geçiyo şimdilik bi sorun yok allahın izniyle,hergün dışardayım valla yoruluyorum artık okul,iş güç falan ama dr normal hayatından kısıtlama dedi sadece ters hareket ve ağır kaldırma dedi okadar,bazende azıcık bulantı yapıyor ama 2-3 saniye okadar senin nasıl gidiyor,nasıl öğrendin hamile olduğunu
hımm benim yum. sonraki gün sol kasığımda ağrı oldu,sende tek taraflımıydı kasık ağrısı cnm
hımm benim yum. sonraki gün sol kasığımda ağrı oldu,sende tek taraflımıydı kasık ağrısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?