hamileliğimden önce 19 şubattı günüm geçti hamileydim 20 martta düşük yaptım üzerine hiç adet olmadım o yüzden bilmiyorum ama 20 nisan diye düşünüyorum düşükten sonra nasıl olur bilmiyorum ki
Evet canım aynen uyguluyoruz.Ama kalan bunlara gerek olmadan da kalıyor işteboshayallersmile
kızlarrrrrrrrrrr
merhabalar biz de 8 aydır bebiş istiyoruz.İnşallah bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum.Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah....
aman oldu mu oluyor kizlar..yastik falan bahane bence...ben hemen kalkarim mesela..öyle oldugu halde hamile kaldimyerimseniben
canım gunaydın dogru soyluyorsun kalan her sekılde kalıyorda bazen ıste zor oluyor mesela ben kendımden ornek vereyım ben ılıskıden sonra hemen ayaga kalkar cok afedersınız hemen banyo yapardım ne kadar cok sure gecmesıne ramen hamıle kalamadım sonra doktora gıttım doktor bana ılıskıden sonra yarım saat hafıf ayaklarını kaldırıp oyle yatacaksın dedı ve ıkı saatte banyo yaspmıyacaksın dedı bu ay her seyı aynı uyguladım allaha cok sukur hamıle kaldım rabbım ınsallah tamamını erdırsın bırde bu ay hıc kafama takmadım zaten hersey orda bıtıyor dısarı cıktım gezdım evıme mısafır cagırdım habıre sırf kafam dagılsın dıye ama gercektende oluyormus kafaya takmadıgım ay hamıle kaldım
huuuuuuuuuuuuu bu beklemedekiler ne oldu ya haber verin bizeeee. sherin le burcu sanırım daha adet olmadılar ama.
nihayet bugün adet oldum yeni tarihim 15 mayıs
hayirlisi olsun güzelim, umarim önümüzdeki ay dilegin gerceklesir:Saruboceq:
valla canım aslında ben gerçekten çocuk istiyor muyum istemiyor muyum onu da bilmiyorum galiba tam hazır değilim bu adetim neden gecikti ona takıldım biraz .bitsin de dr.a gidicem inşallah bi hastalığım yoktur
Naber kizlar napiyorsunuz? Ben okuldan ciktim suan isyerindeyim birazdanda sürücü kursuna gidip biraz araba sürecegim... varmi güzel haberler. Adetleri geciken arkadaslar naptilar?
Baska hamilemiz yok canim simdilik, beklemede olanlar var ...bende 4 güne kadar regl olmazsam, bir hft kadar bekler test yaparim...ama bu ay sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?