İnş. bu tembelliklerin hamilelik belirtisidir.: ) Peki benim depresif, iç sıkıntısı, hiç bir şey yapmama isteğim hamilelik belirtisi olabilir mi? : ) Yoksa hamilelk belirtsi olmayışımdan dolayı mı böyleyim ( kesinlikle bu sebepten) kaydirigubbakcemile3
canım benim 16 sında olmam gerekirken 13 ünde oldum doğum sonrası dengeler bozuldu galiba tarih veremiycem istersen 13 yaz
herkese slm kızlar bende 3 gün odu incir kürüne başladım bakalım fatdası olacak mı
canım benim ilk aşılama deneyimim...
bu arada sonucuda 26 değil 24 nisanda alıcam hayırlısıyla...
iyiakşamlar herkeseee.bugün çok yoğundum bndee kayınvalidem ameliyat oldu onun yanındaydımm eve geldimm yattım uyudum ondan pek gremedim.denizcim canım olduğum zmn haber vericem ama daha olmadım.demin alt komşum geldi onunda bebeği var hamile oduğunu zmn belki 10 tane tst yaptım bn dio ama hep öğleden sonra yapmışım negatif çıktı dio sonra sabah aç karnına yapmış bu sefer pozitif çıkmış şimdi bn sabah bidaha yapcam test bakayım o nasıl çıkıcak.ama adet sancım var iki gndür yoğun bi şekilde geldi sanıyorum ama yok gelmemiş.beyazımsı akıntılar gelio acaba iltihap falanmı var ondanmı gelir o akıntı bilgisi olan varmı.
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gıdıyor calısmalar burcucum canım rabbım gonnune gore versın ınsallah sabah o testtı yaptıgında kıpkırmızı ıkı cızgı gorursun :Saruboceq:
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gıdıyor calısmalar burcucum canım rabbım gonnune gore versın ınsallah sabah o testtı yaptıgında kıpkırmızı ıkı cızgı gorursun :Saruboceq:
saoll canım bnmm allah herkesin versin gnlüne göre.çıkcağını sanmıyorum zatende öylesine yapıcam testi.
gözyaşım gözümün ucunda duruyo
kız artık bi gebelik tickeri yapsana görelim kaç hafatlık hamişsin.aaaaaa belli olsun topiğimizin hamişleri.
ne biliyim ya. dokunsa birisi ağlıcam. daralıyorum sanki patlıcam.
canım hosbulduk merhaba ya nasıl yapıldıgını bılmıyorum
ne biliyim ya. dokunsa birisi ağlıcam. daralıyorum sanki patlıcam.
hamilelik belirtisi olmasın sakın kızzzzzzz.hamilelikte olunurmuş yaa çok duygusallık.hormonlardandır belkiii
lilypie diye bi site var sanırım orda pregnancy tickers a tıkla o seni yönlendiriir.olmadı ben sana yaparım
canım bıraz ugrasayım ama yapabılecegımı sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?