2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

çook seviyorum izmiri ya,heryeri gördüm türkiyede ama çok yer okadar çok güzelki ama izmir gibisini görmedim valla her yönüyle :)) iklimi,denizi ,yerleri,insanları vs. belkide herkese kendi yaşadığı yer güzel geliyordur tabi
 
evet ama benimde anladığım kadarıyla baya hamaratsın,ben en fazla 1 saat durabiliyorum mutfakta fazlası olunca sıkıntılar basıyo,ama böle hafif güzel yemekler konusunda üsütüme yok yani,fırında kabak patates havuç mesela başemel soslu,herkes bayılır :)) ızgara,balık falanda güzel yapartım ama okadar diğer yemekleride tuttuğu kadar kuru fasülye bazen sert kalabiliyo mesela :roflol:
 
ohhhhhhhhhhhhhhhh izmirlilere ba hava atıyolar bize. bugün burda hava soğuktu hele okulda artık kaloriferlri de yakmamışlar.ben d ebiraz ince giyindim galiba hvaya aldanıp dondum ya. parmakalrımın ucunu hissetmedim babet giymiştim. yarın bot giyip gidicem valla. derse montla girdim düşünün artık.
 
sinemcim geçem karnıbahar tarifini de sen vermiştin dimi en yakın zmanda yapıcam onu. eeee güzel yemek yapıyorum dediysek hep mutfakta klamayı seviyorum demedik ya hatunlar. hele bazen öyle daralıyorumki bişey yapmıyorum aryorum eşimi pizza yiylim mi yada dışarı çıkalımmı. yani kaçamak da çok yapıyrum.
 
ya şimdi gün ya. herkes güzel şeyler yapıyo bende beğensinler severek yesinler istiyorum. biz 15 günde bir toplanıyoruz arkadaşalrlar. gır gır sohbet ye iç güzel oluyo. üstüne de türk kahvesi. ohhhhhhhhhhhhhhh.siz de gelin beklerim yani.
 
ya kamp dersinden dolayı şubatta bursa uludağdaydık 10gün, geldiğim gün izmire hasta oldum nasıl üşüttüysem artık orda çok zor iyileştim,ama tarihi yerleri çok güzel oranında,ama izmir başka işte trafik yok havası temiz sıcak marttan ekim kasıma kadar yaz yaşıyoruz nerdeyse,buarada valla tatlıları soktun aklımıza neyse bendede intence vardı onu yiyim bende ona kaldık artık :)
 

kuru fasülyeyi düdüklüde yap canım güzel pişiyo ozman.akşamdan da ıslatırsan problem yaratmıyo.onu d ayapmak gerekiyo. erkekler çok seviyo kuru fasülye pilavı hele de sucuklu olursa.

herkes yemek yedi değil mi. açtık yemek konusunu acıkmayasınız.
 
yok cnm karnıbaharı bende okudum burda ama ben yazmamıştım ama oda çok güzel oluyo aynı usul kabak falan yerine onu koyuyosun,okul bitsin valla bende gircem günlere yicem iççem habire yakın olsaydık gelirdim yaptıklarından tatmaya
 
yeter kız hava atıp durmayın. siz izmirliyseniz ben de izmir mezunuyum. havasını kokusunu aldık yani.ama bence d ebüyük şehirler içinde en yaşannılır olanlardan. mesela istanbul beni hep korkutmuştur. ankara da hep küçük ama çok kalblık bi yer gibi geliyo. akın akın insan heryer. hele akşam iş çıkışları. memur basmış oraları.
 
tabi canım çok güzel olurdu isterdim tanışmayı sizlerle. ama benden sana tavsiye çok kilo almamaya bak. çünkü son üç ay istesende istemesend ebaya alıyosun. dikkat et kilo iyi değil gerçi sen biliyosundur canım spor hayatının parçası.
 
ayy doğru sende burda okumuştum cnm neyse artık diğerleri kıskansın :)) ya bende düdüklüde yapmaya çalışıyorum kuruyu ama olmuyo işte bazen bide clipsom benim su akıtıyo garantisine verm bu 2 oldu 3te değiştirtçem artık yapçak bişi yok hem gecedende ıslatıyorum sanırım düdüklü su akıttığı için tam tutturamıyorum cnm
 
sinemmm kızzz bebişini sağ salim sağlıkla al kucağına bebiş grmeye gelcem sanakaydirigubbakcemile5
 
aaaa tamam cnm beklerim zaten haziranda mezunum nasipse,seneye yaza kadarda çalışmıcam herzaman beklerim,denizim bende eennnn fazla 12-13 kg dedim sınır kendime 65in üstüne çıkmam yani zaten sonuçta fazlası bebeğe gitmiyoki bana kalıyo kilo olarak daha 4 ay almam heral cnm nasipse
 
inşallah canım almamay çalış. kilo başka şeyleri de tetikliyo tansiyon falan. aman dikkat. aaaaa evet sizgörüşürsünüz burcuyla aynı şehirdesiniz. görmeye gelir artık bebişi. bi ara fotolarınızı koyun görelim birbrirmizi. sonra heemn msjdaki edit kısmından kaldırın. bakalım nasıl güzel hatunlarsınız.
 
tamam koyuyorum ozaman sizde koyun varsa evet bende iddialıyım nasılsa izmirliyiz :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…