2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kızlar az once doktordan geldım kan tahlılım sonucu 523 cıktı allaha cok sukur sımdı ınandım hamıle olduguma
 
mrb kızlar. napıyosunuz. baharda açok fazla mevsim değişikliği yaşanıyo adet gecikmelerinin nedeni bu olbilir bir de tabiki stres ilaç almışsanız onlar .

ama bişey diyeyim şu hamilelik konusunu kpatalım . bunun üzerinde her ayrıntısıyla konuştukça stres oluyo. bırakın ordan burdan sohbt edelim.
 
Kızlar az once doktordan geldım kan tahlılım sonucu 523 cıktı allaha cok sukur sımdı ınandım hamıle olduguma

ayyyyyyyyy canım hadi hayırlı olsun. çok güzel bir hamilelik geçirip bebğini sağlıkla kucağına al inşallah . darısı bizim başımıza.
 
kızlar aşılama ve tüp bebği sormuşsunuz bend e hiç yaptırmadım ama araştırıp okuyorum. aşılamda yumurtalar geliştiriliyo ilaç yada iğneyle erkkten d ealınan spermler in en iyileri seçilip sırınga gibi bir aletle yumurtalrın yakınlarına bırakılıyo. amaç spermelrin yumurtayı bulup döllemesini koaylaştırmak. yani bunda bitane falan sperm sözkonusu değil milyonalrca sperm gönderiliyo.

dediğiniz yasa tüp bebkte sözkonusu. yumurtalar büyütülüp labaratuar ortamına alınıyo orda spermlerle döllendiriliyo yani onlar artık birer minik bebk adayı. tek şey onlar rahme konduğunda tutunmaları. artık bir tane embriyo konuluyo eskiden 2-3 tane konuluyodu. amaç çoğul gebelikler ve erken doğumdan kaynaklanna kayıpları önlemek. ama 2tane olumsuz tüp bebk denemeniz varsa 2 tane konuluyomuş bir de 35 yaş üstüyseniz. ama tek bebk bile bölünüp ikizolalir bunlar d atüp bebk d eçok oluyo. yani okusduklarımdan anladığım bunlar.
 
Kızlar az once doktordan geldım kan tahlılım sonucu 523 cıktı allaha cok sukur sımdı ınandım hamıle olduguma

ayy süper cnm benim 9unda cuma günü yani 235 çıkmıştı bugün tekrar gittim gerek varmı birkere daha yaptırmama dedim risk varmı diye dedim oda hiç gerek yok değerin normaldi şimdiden düşünme böyle şeyleri dedi bunları ölçtürürsen sürekli strese girersin rahat rahat yaşa gebeliğini dedi bende memnun oldum çıktım seninle 1 gün var sanırım cnm aramızda benimde bugün değerim çıkmış olsaydı 650 falan çıkçaktı
 
kızlar bi sorum var sizeeee. haftasonu günüm var. yapıcakalrımı az çok belirledim ama tatlı konusunda kararsız kaldım. bi tane çikoltalı bir yaş pasta yapıcam yanına fındıklı çikolata damlalı kurabiyemi yoksa elmalı turtamı yapıyım. hadi fikir verin bana.
 
ozaman güzel şeylerden konuşalım izmire bildiğiniz yaz geldi
artık herkes kısa kollularlaydı bugün,hava çok güzel ya,
 
sağol tatlım valla dün gece canım nasıl tatlı istiyo nasıl kalkıp kek yapıyım dedim ama baktım saat 11 olmuş ne ara yiyecem hem e kilo yapar dedim yapmadım. ama bugün eşimden gelirken brownie intense var ya yeni çıkmış onlardan istedim. Allahım bi yiyorum. nasıl güzel. acayip tatlı manyağı oldum ya.
 
bence elmalı turta yap ya adı bile güzel :) sende heryere yetişiyon valla hem iş, hem gün, ev,koca derken valla çok hamarat bayanmışsın sen ben daha evlendiğimizden beri 3 kere kek yaptım okadar :)) ama puding çok yaptım :)
 

aaaaaaaaaaaaaa oldumu bak şimdi. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer en azından benim kocişi öyle. güzel yemek yaptığım zman ellerine sağlık deyip ellerimi öper. o beğendiği zman ben daha çok seviniyorum. onun öyle hevesle balalndıra ballndıra yemesi çok hoşuma gidiyo. tatlıya basta böreğe de bayılır . pek ağzı durmaz.çayla televizyon karşısında tok d aolsa götürür valla. bakmayın kilolu da değil sporunu da ihmal etmez. eeeeeeeeee sölemesi ayıp baya hamaratımdır.:kedi::kedi::kedi: mutfak konusunda güveniyorum kendime.
 

ayyyy ayyyyyyy sevsinler seniiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…