2010 Nisan Annişleri Hadi İsim PaylasaliIm

benim kızımın adı öykü derin yada ecrin derin olucak babasına hiç sorduğum yok çok fena sahiplendim bebişimi eşimde ses çıkarmıyor sanırım oda beğendi isimleri

acikcasi öykü daha güzel ecrin artik baydi
zaten anlamida bildigimiz anlam degil

karar verildi demek sonunda adi ile yasasin insallah

kızlar bizde ilk önce batuhan düşünmüştük vazgeçtik şimdi son karar utku olacak nasipse

evet bi ara batuhandi a´ma utkuda cok güzel
batuhandan neden vaz gectiniz peki ???

karar verildi demek sonunda adi ile yasasin insallah

evet bi ara batuhandi a´ma utkuda cok güzel
batuhandan neden vaz gectiniz peki ???

cnm çevremizde oldukça batuhan ismi vardı o yüzden degiştirme kararı aldık utku ismide küçük kadınlarda varya ordan hoşuma gitti o isim bende utku olsun dedim eşimde onayladı

merhaba kızlar benim de oğluşum olcak inşallah.ben kayra ismini düşünüyorum.eşimde poyraz.olmazsa iksini bir koyarız artık napalım.sizce hangisi daha hoş

hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelirler inşalllah... biz de oğluşumuza 3.ayından itibaren 'Kuzey' demeye başladık:) iki isim koymayı, birinin zaten kullanılmadığı gerçeği sebebiyle düşünmedik dahi...
ha bir de bir eğitimci olarak dip not düşmek istedim; çooook erken ve gelecekte ne olur bilinmez amaa, çocuklar büyüdüklerinde ne yazık ki bir sürü sınava girme mecburiyetinde kalıyorlar,sınav kağıtlarına inanın 2 ismi birden kodlamak onlar için dayanılmaz bir eziyet:)))))

ben ecem isminde (ki böölece biri kızıma bağırıp çağırsa da sonunda kraliçem demek zorunda kalcak), kocam Elif isminde (ki sebebini o da bilmiyo) ayak diretiyoz. sonuçta adı elif ecem olacak. Ama hain planımı tamamladım:
1. Nüfus cüzdanını ben çıkaracam ve E. ECEm diye kaydettirecem
2. Kulağına kardeşim okuyacak ismini onu tembihledim. E. Ecem diye okuyacak hahaha.

Ama herifimde erkek olursa babamın adını koyarım kız olursa karışmam demişti. kız olunca atladı gene hemen.

bizim oğluş doğana kadar kesin karar veririz diye düşünüyorum :))) benim beğendiğimi babası beğenmiyo onun beğendiğini ben sevemiyorum.. ama sonunda kesin bişiy buluruz diyorum..

o kadar uzuuun bi listemiz vardı ki.. çünkü ilkimiz kız olduğundan ve 7 yıldır kızımız ve biz o kadar alıştıkki bu duruma bu yavrumun erkek olma ihtimalini düşünüpte hiç isim aramamıştık..kızımız olucak ve ece olucaktı ismi de.. eda.. ece... uyuyodu ikisi diyoduk ama şimdi listeyi elemekle meşgulüzz...

ege.. uğur.. yekta.. özer.. ahmet.. kayra.. reha.. erkan.. emir.. ensar.. eray.. erkut.. erman:. ersan.. ertunç.. kerem.. ali.. vee böylece uzayıp giden bir listemiz vardı ilk başta... :))) isteyen olursa hepsinin anlamı da var tabiki bende :))) ama elene elene şu anki son karar eray olucak... temiz,saf,ay gibi parlak erkek anlamına geliyomuş.. bakalım liste dışı bir isme karar vermezsek son anda.. şimdilik eray :))

refiyecim maşallah ne kadar uzun bir listeniz varmış. erya beye selamlar öpüyorum onu değişirse de artık tekrar öpücük yollarım napimmopuyorumnanaktan

isim konusunda en dertli benim yha benneyaptımki

esimle ne güzel cenk isminde karar kilmistik

anlaminin kötü oldugunu ve Peygamber efendimizin onaylamadigi ve kaldirdigi bir isim oldugunu ögrendik

sonrasinda timuçinde karar kildik

bu seferde cevremizdekiler bu ismin müslümanlara büyük darbe vuran cengizhanin gercek ismi oldugunu ögrendik

ve cocugun ismi hayati boyunca onu etki altina alirmis gibi seyler anlatildi

cenk koyarsaniz cocuk hayati boyunca biseylerle savasmak zorunda kalir,artik bu aclik mi olur baska birsey mibilemeyiz gibi laflar kafamçokkarıştı

simdi ise elimizde avcumuzda tek begendigimiz isim kaldi o da ALPER

ay bunada bisey cikarsa düsüp bayilacaaammm :sinifsinif:

zehircim valla bena azıcık inançsız olduğum için böyle şeylere pek takılmıyorum. ama adı savaş olan birsürü insan var. ha savaş ha cenk. yine de bende olsam bu kadar sevimsiz bir anlamı olan ismi koymazdım heralde. kulağa çok hoş geliyor ama anlamı çok hoş değil.

bu sekilde sanirim kimse düsünmedi olayi daha ama mantiklizemuszemus

ama cok haince yaopuyorumnanaktan

bence kayrada kal kizin ege istiyordu ona ne oldu opuyorumnanaktan

allah kolaylik versin bende bulamadim daha bir isim
insallah son isimde bisey cikmazda takarsinopuyorumnanaktan

benim doğum da nisanın sonuna denk geliyor oğluşumun ismi belli,Aras olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…